Marte în Săgetător aduce dinamism. Vezi cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 26 ianuarie 2018, 20:58
În data de 26 ianuarie 2018 planeta Marte, denumită și Planeta Războiului, va intra în semnul Săgetătorului și îl va tranzita până pe data de 17 martie 2018, atunci când își va face intrarea în semnul Capricornului.

Marte este planeta acțiunii, iar acest aspect va aduce dinamism și energie în sectoarele astrologice guvernate de Săgetător ale fiecărei zodii. La modul general, vom fi mai hotărâți, mai luptători, însă vom fi și mai predispuși aventurilor. Iată cum influențează fiecare zodie în parte tranzitul lui Marte prin Săgetător!

Berbec

Marte este întocmai guvernatorul zodiei Berbec, prin urmare acest aspect va deveni mult mai puternic. Cei născuți sub acest semn vor acorda, în perioada următoare, o importanță deosebită călătoriilor, aspectelor legate de străinătate, studiului, dar și credințelor și principiilor de viață.

Taur

Marte în Săgetător îi îndeamnă pe nativii Taur la pasiune, le aprinde dorința de flirt, plăcerea de a cuceri, dar le activează și geloziile. Pe de altă parte, aspectul aduce o energie puternică în sectorul moștenirilor și al banilor, iar aceștia vor acționa în scopul îmbunătățirii situației financiare.

Gemeni

Marte în Săgetător tranzitează casa parteneriatelor personale sau profesionale, iar nativii Gemeni sunt sfătuiți să se folosească de energia adusă de acest aspect astrologic pentru a demara proiecte în acest sens. Este nevoie de mobilizare pentru a favoriza semnarea unor contracte, ănsă trebuie să aibă grijă deoarece pot deveni agresivi în comunicare, situație care îi va defavoriza complet.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!