De ce să iubeşti un Leu

De Corina Buhagiar, pe

Pentru că întrupează toate calităţile masculine posibile: arzător, pasional, generos, dominator. Şi, stai, că încă nu ai aflat de defecte…

Merită se te apropi de un Leu, dacă ai la tine un costum de azbest. Fiindcă dacă nu faci faţă căldurii sale pasionale rişti să te prăjeşti… Spre deosebire de Berbec, focul Leului durează! Şi durează, şi durează.. până când o să te rogi de el să îţi dea o pauză, să mai respiri.

Dacă el este cel care a pus ochii pe tine, foarte puţin probabil să-i rezişti. Stilul lui de agăţat este: „Încearcă-l pe cel mai bun (adică el, evident!) şi ai să uiţi de restul!”

Cum zodia Leului guverneaza inima, iubitul Leu o să o topească pe a ta… Sau o să ţi-o pună pe jar, depinde cum îţi e norocul. E bine să nu uiţi, totuşi, că mai mult decât pe oricine de pe lumea asta, Leul se iubeşte pe sine.

Are în sânge drama şi arta teatrală. Te poţi aştepta oricând la scene sub balcon, cu chitări şi o trupă întreagă care să cânte pentru tine. El nu se oboseşte, doar îţi aruncă ochiade fierbinţi, în timp ce aceştia îi pupă mâna cu „săr-mâna, boierule”.

Este un adevărat romantic şi nu-i exclus să îţi dedice următorul său volum de poezie. Prietenii îl adoră, iar femeile la fel. Te va lăsa să observi aceasta, ca să te bucuri de ce exemplar de excepţie ai lângă tine…

Dacă vrei să trăiţi în armonie nu-i contesta autoritatea şi nu-l răni în mândria proprie. E sensibil la laude, indiferent dacă le merită sau nu. Aşa că e uşor să îl faci fericit, cu o atitudine de admiraţie şi de obedienţă afectuoasă.

Adoră să fie în centru atenţiei. Din fericire, de cele mai multe ori merită să fie acolo.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!