În week-end cu zodiile

De Corina Buhagiar, pe

Te-a invitat la o ieşire în oraş sâmbăta asta? Şi… unde mergeţi? După zodie, iată ce ar putea să îţi propună:
Berbecul: Stai liniştită, nu ştie nici el. O să aflaţi împreună abia când ajungeţi acolo.

Taurul: Un restaurant de fiţe sau o expoziţie de artă ar fi pentru el destinaţia ideală.

Gemeni: Cu siguranţă, la un film. Greu de înţeles unde ieseau Gemenii înainte de inventarea cinematografului.

Rac: El o să vrea să stea, de fapt, în casă. Dacă face totuşi efortul să iasă, ori te duce într-un loc absolut romantic, unde şi-a dus toate prietenele de-a lungul timpului, ori la un prozaic meci de echipă.

Leu: Într-un Mall, sau orice loc puternic luminat, strălucitor şi aglomerat. Unde poate  admira oricine ce cuplu reuşit sunteţi.

Fecioară: El ar prefera un loc unde să îmbinaţi utilul cu plăcutul: adică şi puţină distracţie, şi-o pizza, şi cumpărături într-un hipermatket cu preţuri convenabile.

Balanţă: La un teatru, la o petrecere simandicoasă, sau chiar la un eveniment monden, dacă are atâtea relaţii în lumea artistică pe cât se laudă.

Scorpion:
De ce să te scoată afară când puteţi să faceţi dragoste la fel de bine şi acasă? Dar, poftim, dacă tot vrei, ce-ai zice de un SPA cu saună şi jacuzzi?…

Săgetător:
Te-ar duce în străinătate, chiar şi dacă vă întoarceţi în aceeaşi seară. O destinaţie la mai puţin de 500 de km de casă i s-ar părea plictisitoare.

Capricorn: Secretara lui a facut deja rezervările la un club exclusivist unde speră să-i întâlnească pe cei care îl vor ajuta mai târziu in carieră.

Vărsător: La o reuniune cu prietenii lui, printre care o să întâlneşti tot felul de persoane bizare, originale sau de-a dreptul dubioase.

Peşti: Nu contează, atâta timp cât se consumă alcool şi poate să-şi asculte muzica preferată.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro