Cât se implică în treburile casnice în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 15 septembrie 2015, 13:20

Eşti curioasă cum ar fi iubitul tău ca soţ şi „coleg de apartament”? Zodia lui îţi spune cât de mult se va implica în treburile casnice şi ce mofturi face când trebuie să te ajute.

4 zodii de bărbați foarte harnici

Fecioară

Din punctul de vedere al treburilor casnice, bărbatul Fecioară este partenerul ideal. Se ocupă de toate fără mofturi şi chiar preferă să facă el multe lucruri în loc să te lase pe tine fiindcă are obiceiurile şi tabieturile lui. Însă e de rău dacă nu păstrezi ordinea făcută de el.

Rac

Racului îi place să facă orice împreună cu tine, atâta timp cât lucraţi cot la cot. E gata să spele vase, să spele rufe şi chiar să frece toaleta dacă în tot acest timp eşti prin preajmă şi stai de vorbă cu el. Dacă trebuie să facă treabă singur nu mai are nicio tragere de inimă.

Capricorn

Capricornul e de părere că orice persoană, indiferent de sex, trebuie să ştie să facă orice în casă. E capabil să facă cea mai bună ciorbă, dar şi să repare gadget-uri. Are unele accese de lene, dar în general este un partener care se implică în orice treburi gospodăreşti.

Scorpion

Nu este cel mai harnic bărbat al zodiacului, dar crede în egalitatea între sexe şi dacă poate să te ajute, o va face. E drept că trebuie să-i dai indicaţii precise, altfel nu prea se descurcă şi nici nu pare dornic să înveţe, dar cel puţin intenţiile lui sunt bune.

Cum se descurcă la treburile casnice ceilalți bărbați ai zodiacului

Berbec

Berbecul pare un partener de viaţă ideal. Se implică în orice, se pricepe la toate, dar numai la nivel declarativ. Când vine vorba să facă ceva concret începe să se agite, să vorbească, să explice şi până la urmă îţi dai seama că de fapt nu a făcut nimic.

Taur

Taurul este cel mai leneş coleg de apartament. Orice i-ai cere, îţi va spune că el nu se pricepe şi că e mai bine să faci tu. De fapt, el ştie să facă destule lucruri prin casă, dar pur şi simplu îi e lene. preferă să trăiască într-o dezordine perpetuă decât să se ridice de pe canapea.

Gemeni

Bărbatul Gemeni nu se prea se implică propriu-zis în treburile casnice, în schimb are mereu câte un sfat pentru tine. Te învaţă cum să speli corect vasele, cum să dai corect cu aspiratorul şi câte şi mai câte. Însă când vine vorba să facă şi el ceva, are mereu câte o scuză bună.

Leu

Fiecare Leu ar avea cel puţin un servitor dacă şi-ar permite. Dacă nu, şi o soţie este bună. Cu greu îl convingi să facă ceva prin casă pentru că orice i-ai cere, el consideră că nu se potriveşte cu statutul lui de cap al familie.

Balanţă

Bărbatul Balanţă nu se implică în treburile casnice, iar dacă îi ceri ceva îţi va spune că acel lucru mai poate aştepta sau că nu trebuie făcut deloc. Ar putea să trăiască în cea mai mare mizerie fără să o observe deloc. Gândurile lui îl ţin atât de ocupat că nu are ochi pentru asemenea lucruri banale.

Săgetător

Nu prea se implică în treburile casnice şi după un timp îţi vei da seama că nici nu vrei să se implice. Nu este cel mai îndemânatic bărbat, iar când face un lucru strică alte trei. Ori îl supraveghezi atent când îl pui la treabă, ori faci totul cu mâna ta.

Vărsător

Decât să spele o două farfurii şi o oală ar prefera să stea nemâncat o seară. Vărsătorul consideră că treburile casnice sunt o pierdere de timp pentru bărbaţi, dar în acelaşi timp are pretenţii să intre seară de seară într-o casă curată.

Peşti

El ar vrea să te ajute, dar din păcate nu prea se pricepe la nimic. Orice activitate practică îi pune mari probleme. Îi ceri să spele vasele şi constaţi că a umplut toată bucătăria de clăbuc. Îi ceri să spele rufele şi îţi strică toate hainele. Iar exemplele pot continua mult şi bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!