Horoscopul american: Află ce simbol te reprezintă și care este scopul tău în viață

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 04 aprilie 2022, 12:17
Strămoșii americanilor credeau că din momentul nașterii, fiecare om este reprezentat de un anumit animal. Află ce animal totem ești, în funcție de perioada în care te-ai născut și ce spune acest lucru despre tine:

Citește și – Horoscopul indian: Ce zodie eşti şi ce spun zeii hindi despre viitorul tău în 2013

Vidră: 20 ianuarie – 18 februarie

Vidrele sunt firi prietenoase, oneste și loiale. Cei născuți în acest interval de timp sunt creativi, intuitivi și pot anticipa foarte multe lucruri. De aceea, Vidrele sunt considerate excentrice de cei din jurul lor.

Lup: 19 februarie – 20 martie

Așa cum poate te așteptai deja, Lupii prosperă într-un grup. Sunt firi înțelegătoare la prima vedere, însă în momentul în care se enervează, devin anxioși și răzbunători. Sunt foarte afectuoși, dar în același timp pot fi singuratici și independenți.

Vultur: 21 martie – 19 aprilie

Vulturii s-au născut să fie lideri, iar cei din jurul lor îi consideră buni sfătuitori. Acest nativ este o persoană spontană și plină de viață ș nu se lasă condus de alte persoane. Este pregătit mereu să învețe lucruri noi și vede fiecare zi de viață ca pe o aventură.

Castor: 20 aprilie – 20 mai

Acest simbol din horoscopul american este perseverent, muncitor și practic. Reușește să îndeplinească orice sarcină îi este data și să lucreze strategic astfel încât rezultatele să fie pe măsura efortului depus.

Cerb: 21 mai – 20 iunie

Cei născuți în acest interval de timp au o inteligență nativă și un simț al umorului bine dezvoltat, reușind mereu să îi facă să râdă pe cei din jurul lor. Însă, concentrarea și perseverența sunt două aspecte la care Cerbii trebuie să lucreze mai mult.

Ciocănitoare: 21 iunie – 21 iulie

Persoanele reprezentate de acest simbol sunt protective și iubitoare cu cei dragi. De asemenea, Ciocănitoarele sunt prietene loiale și au un simț matern foarte bine dezvoltat. Fac parte din categoria părinților excelenți.

Somon: 22 iulie – 21 august

Somonul se numără printre cei mai creative native ai horoscopului american, dând dovadă de motivare și pasiune chiar și în momentele lor de epuizare. Au o energie molipsitoare și îi încarcă cu positivism pe cei din jurul lor. Acest simbol este cel mai creativ din horoscopul nativ american.

Urs: 22 august – 21 septembrie

Modest și practic, acest nativ din zodiacul american reușesc să se mențină cu picioarele pe pământ indiferent de situație. Are tendința să lucreze până la epuizare și să critice în exces, dar Ursul este o persoană de bază atunci când ai nevoie de el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!