Horoscop: Ce aventuri sexuale îşi doreşte în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

În funcţie de zodia lui, sau mai precis în funcţie de elementul ce îi guvernează zodia, îţi poţi da seama ce aventuri sexuale şi-ar dori iubitul tău şi până unde trebuie să mergi ca să le pui în practică.

Zodiile de aer

Gemeni, Balanţă, Vărsător
Fiind guvernat de aer, gusturile lui se schimbă… după cum bate vântul. Se ştie că Gemenii au personalitate „multiplă” şi se plictisesc repede, Balanţele au nevoie de rafinament şi noutăţi, iar Vărsătorii trăiesc pentru aventură. Aşa că, orice zodie  ar avea iubitul tău, atâta timp cât e guvernat de aer, aventurile sexuale sunt foarte importante pentru el.
Nu va fi niciodată de ajuns să face sex cu el în dormitorul de acasă, în poziţia misionarului, ci va trebui să-l surprinzi mereu cu noutăţi. Fiind experţi în sex, cei guvernaţi de aer apreciază picanteriile exotice, de exemplu jocurile pe roluri, costumele sexy, jucăriile sexuale.
Vezi cum să păstrezi flacăra pasiunii aprinsă în funcţie de zodia lui!
În schimb, nu încerca să mergi prea departe. De exemplu, sexul în locuri publice nu o să-l atragă niciodată pentru că el vrea să se bucure în voie de fiecare senzaţie pe care i-o oferi şi urăşte graba când vine vorba de sex. Nici jocurile sado-maso nu îl prea atrag, ba chiar s-ar putea să-l sperii.
Vezi continuarea în paginile următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!