Horoscop săptămânal 7 – 13 noiembrie 2022. Zodiile Berbec și Pești pot avea probleme financiare

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 07 noiembrie 2022, 12:41

Horoscop săptămânal, 7 noiembrie – 13 noiembrie 2022. Contextul astrologic poate fi unul destul de tensionat, dar poate veni și cu soluții, revelații, schimbări benefice. Nu uita să citești previziunile astrologice și pentru ascendentul tău.

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Berbec

Contextul astrologic poate aduce provocări în sectorul financiar, dar și în ceea ce privește comunicarea. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte să vorbești și să-ți asculți mai mult intuiția. Astrele susțin deplasările și dialogurile în mediul profesional. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Taur

Săptămâna asta pot apărea tensiuni în relațiile parteneriale și blocaje în luarea unor decizii legate de sectorul profesional. De asemenea, conflicte se pot isca și în relația cu partenerul de viață. Pe de altă parte, te poți bucura de susținerea astrelor în negocieri ce îți pot aduce venituri mai mari.

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Gemeni

Este o perioadă în care pot apărea conflicte în relațiile cu cei apropiați. Și în mediul profesional este posibil să ai parte de discuții mai puțin plăcute. Contextul astrologic susține însă deplasările și activitățile fizice. Ai mai mare grijă la sănătate!

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Rac

Contextul astrologic îți poate aduce momente tensionate în sectorul profesional. Te poți confrunta și cu dezamăgiri în ceea ce privește o relație de prietenie. Unele conflicte mai vechi pot izbucni din nou. În schimb, astrele susțin creativitatea și activitățile culturale. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Leu

Săptămâna aceasta stă sub semnul conflictului în plan profesional și poate veni cu blocaje asupra acțiunilor tale. Pe de altă parte, contextul astrologic susține comunicarea, în special cu cei apropiați. Poți profita de moment pentru a te întâlni cu prietenii. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Fecioară

Va fi o perioadă destul de încărcată de probleme și stări emoționale apăsătoare. Evită cheltuielile inutile și conflictele. Pot apărea blocaje în sectorul financiar, precum și provocări în zona profesională. Ai mare grijă la modul în care comunici, precum și la deplasări. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Balanță

Contextul astrologic aduce blocaje și amânări în zona comunicării, în special în relațiile parteneriale, precum și în sectorul financiar. Pot apărea întârzieri legate de plăți, datorii, salarii, precum și probleme în finalizarea unor proiecte. Nici planurile legate de dezvoltarea profesională nu vor funcționa așa cum te așteptai. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Scorpion

Nu începi săptămâna cu stare de spirit prea bună. Contextul astrologic te îndeamnă să faci schimbări în rutina zilnică, astfel încât să mai elimini din stres. Pot apărea conflicte în relațiile parteneriale care să te determine să iei unele decizii. Atenție la informațiile pe care le primești pentru că pot fi revelatoare și te pot ajuta să îți schimbi viața în bine.

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Săgetător

Este o perioadă cu mult tumult interior, cu frământări la nivel mental și incertitudini. Însă poți profita de acest context pentru a te cunoaște mai bine și pentru a vedea unele experiențe dintr-o altă perspectivă. Se pot produce schimbări în mediul profesional. Ai grijă pentru că pot apărea probleme de sănătate și blocaje în comunicare. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Capricorn

Contextul astrologic aduce probleme legate de sectorul casei și al familiei. Este posibil să apară conflicte cu membrii familiei, dar și situații neplăcute ce țin de locuință. Te poți confrunta, de asemenea, cu un dezechilibru emoțional și tensiuni în sectorul relațiilor. Ai mai multă grijă la sănătate pentru există risc de accidentare. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Vărsător

Săptămâna vine cu probleme în comunicare și conflicte în relațiile cu cei apropiați. Pot apărea situații în care ți se cere să iei decizii rapide. Provocări apar și în mediul profesional, unde va trebui să demonstrezi ce poți. Tot acest context astrologic tensionat poate veni însă și cu o puternică dorință de schimbare a rutinei. 

Horoscop săptămânal 7 noiembrie- 13 noiembrie 2022. Zodia Pești

Contextul astrologic aduce mici provocări în sectorul financiar. Se pot produce schimbări în sectorul comunicării. Veștile sau informațiile pe care le privești te pot determina să îți schimbi perspectiva asupra anumitor situații și să acționezi diferit. Bazează-te mai mult pe intuiție în perioada asta!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!