Horoscop mitologic din Grecia Antică: Ce zeu sau zeiță te reprezintă, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 31 august 2020, 17:35
În Grecia Antică, horoscopul era determinat de zeități, fiecare zodie fiind reprezentată de unul dintre cei 12 zei ai Olimpului.

Descoperă, în cele ce urmează, ce zeu sau zeiță din Grecia Antică îți guvernează zodia:

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt guvernați de Ares, fiul lui Zeus și al Herei. Din caracterul lui Ares, cunoscut drept zeul războiului, Berbecii au împrumutat rezistența psihică și inteligența aparte. Sunt foarte impulsive uneori, însă atunci când ajung în situații limită, sunt capabili să ia cele mai bune decizii.

Taur

În mitologia greacă, Taurii sunt guvernați de Hestia, zeița căldurii și a focului. Acești nativi sunt prieteni loiali, nu ezită să îi ajute pe cei din jurul lor și le place discreția. Nu le plac conflictele și se retrag mereu cu eleganță din ele. La fel ca zeița care îi guvernează, Taurii își doresc să transforme lumea într-un loc mai bun.

Gemeni

Gemenii sunt reprezentați de Eros, zeul iubirii. Frmusețea acestor nativi este hipnotizantă și au întotdeauna pe cineva de partea lor. Oamenii care vor avea norocul să întâlnească un Geamăn, vor simți că viața lor a fost îmbogățită.

Rac

Racii sunt conduși de zeița feminine Hera, zeița protectoare a căminului și a femeilor măritate, dar este, de asemenea, și regina oamenilor. Nativii au împrumutat de la protectoarea lor simțul acut al dreptății, iar atunci când fac o promisiune se țin întotdeauna de cuvânt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!