Horoscop: Cu ce fel de femeie ar putea să te înşele în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 07 aprilie 2022, 11:32

Taurul cade în capcana femeilor pline de viaţă şi pasionale, pe când Racul poate înşela cu orice femeie care are grijă de el.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Berbec

E genul care se îndrăgosteşte foarte repede şi tare, aşa că e predispus la înşelat. De obicei, Berbecii înşală cu femei care le seamănă: dornice de aventură, pasionale, active, care iubesc noutatea şi diversitatea. Dacă nu eşti aşa va fi tentat să-şi caute pe cineva care are aceste calităţii.

Taur

Aşa calm şi liniştit cum îl vezi, cade uşor în plasa femeilor care au un caracter opus, femei care sunt pline de viaţă, pasionale, seducătoare – le admiră din toată inima şi dacă ele fac primul pas, nu le poate refuza. Totuşi,a r fi doar o aventură. Pentru relaţii de durată preferă femei care îi seamănă.

Gemeni

Poate înşela cu orice femeie, atâta timp cât e diferită de iubita sau soţia lui. Nu are preferinţe nici în ce priveşte fizicul, nici în ce priveşte caracterul, îi trebuie doar ceva diferit, care să-l scoată din rutină. Asta nu înseamnă că nu se poate îndrăgosti, pentru scurt timp, de cea cu care înşală.

Rac

Nu prea e in firea lui să înşele, dar dacă o face va fi cu o femeie caldă, bună, care are grijă de el ca o mamă. Aşa că de obicei, racii înşală cu femei pe care le cunosc. Fii atentă la colegele lui de serviciu, la prietenele lui sau chiar ale tale.

Leu

Ar putea să te înşele cu o femeie foarte frumoasă. El nu se uită decât la femei elegante, puternice, frumoase, strălucitoare. Dacă, în cursul relaţiei te-ai schimbat şi nu mai eşti aşa, va fi tentat să-şi găsească o alta pe care să o poată admira.

Fecioară

Poate să te înşele cu orice femeie care i se pare mai bună decât tine. În căutarea perfecţiunii, nativul din Fecioară, găseşte mereu câte un defect femeii de lângă el şi pleacă în căutarea a ceva mai bun. Desigur, femeia perfectă nu există, dar el se simte dator să o caute, chiar dacă asta înseamnă să înşele.

Balanţă

Adulterul nu e activitatea lui preferată, dar o face dacă consideră că şi-a găsit sufletul pereche într-o femeie care nu este soţia lui. Ştie că are responsabilităţi faţă de familie, dar iubeşte pe altcineva – doar în acest caz înşală. Iar cealaltă femeie va fi neapărat o boemă pasionată de artă şi frumos.

Scorpion

Înşală doar dacă nu este mulţumit de viaţa sexuală, care e foarte importantă pentru el. Şi atunci o va face cu o femeie pasională, sălbatică – o adevărată fiară în pat. Ţine-l departe de femeile dezinhibate, sexy şi frumoase.

Săgetător

Poate să te înşele cu o femeie care îi seamănă – activă, mereu în mişcare, iubitoare de petreceri şi distracţie, amuzantă, vorbăreaţă. Dacă nu poţi ţine pasul cucheful lui de distracţie, fii sigură că la vreo petrecere hot va găsi altă amatoare de petreceri.

Capricorn

Nu e genul care să înşele, dar dacă o face va fi cu o femeie de carieră, genul care munceşte de dimineaţă până seara, iar în pauza de prânz îi poate strecura şi lui jumătate de oră de sex. Îl excită femeile puternice, în dex-pieces gri şi cu servieta în mână.

Vărsător

Ar putea să te înşele cu o femeie care e capabilă să-l asculte ore în şir vorbind despre pasiunile şi ideile lui. Îi place să vorbească şi dacă nu nu îl mai asculţi va găsi pe alta dispusă să o facă. Iar pentru el e doar un pas de la conversaţia inteligentă până la sex.

Peşti

Peştii nu sunt amatori de aventuri, nu au suficientă încredere în ei ca să cucerească alte femei. Dar cad în capcana femeilor fatale, frumoase, sexy şi îndrăzneţe, deşi iubita ideală pentru el este feminină şi fragilă. Din când în când îşi doreşte şi altceva.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!