Horoscop 2011: cum vei sta cu dragostea

De Unica.ro pe

Noul An bate la uşă, iar tu eşti deja curioasă cu ce noutăţi vine el? Noi te încurajăm să arunci o privire pe furiş la ce îţi rezervă astrele în plan sentimental în anul 2011.

Mai multe predicţii despre cum stai cu dragostea, cariera şi sănătatea în anul 2011 citeşti pe Unica.ro, în Horoscopul anual 2011!

Berbec:  în anul 2011 relaţiile complicate ale Berbecilor se simplifică, în mare parte pentru că vei fi mult mai dispusă să faci compromisuri. Dacă eşti singură, în 2011 legi o relaţie serioasă şi dobândeşti stabilitate în plan sentimental.     

Taur: în anul 2011 îţi recapeţi încrederea în iubire şi devii mult mai optimistă. Cu această atitudine îl îmbii pe iubitul tău să fie mai deschis în relaţia de cuplu. Dacă eşti singură, în 2011 cunoşti mulţi bărbaţi interesanţi, aşa că îţi va fi greu să alegi.

Gemeni: în anul 2011 Gemenii îşi dezvăluie latura romantică. Dispar certurile izvorâte din orgoliu, iar comunicarea în cuplu devine mult mai armonioasă. Dacă eşti singură, în anul 2011 se ivesc multe ocazii să începi relaţii, dar eziţi să te implici total.  

Rac: anul 2011 este un an propice pentru trasarea planurilor de viitor cu partenerul de cuplu. În noul an iubitul îţi devine şi bun prieten, aşa că îl laşi să te descopere cu bune şi rele. Dacă eşti singură, anul 2011 îţi rezervă o iubire de vară, cu mari şanse să se transforme într-o relaţie serioasă.

Leu: anul 2011 îţi rezervă momente speciale în cuplu, încărcate emoţional şi care vă vor consolida relaţia. Dacă eşti singură, ai mari şanse ca la începutul anului 2011 să începi o relaţie cu un bărbat care credeai că poate exista doar în visele tale.

Fecioară: în anul 2011 iubitul îţi va cunoaşte latura posesivă, dar, ai noroc, căci se va lăsa dominat. Abia din toamnă relaţia intră pe un făgaş mai calm. Dacă eşti singură, ai mari şanse ca în anul 2011 să legi o idilă foarte exotică cu un bărbat de altă naţionalitate.

Iată care sunt defectele zodiilor într-o relaţie!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2