Horoscop: ce aventuri te aşteaptă în vara 2011

De Stela Moisescu, pe

Vara este anotimpul în care ne lăsăm parcă mult mai uşor ispitite de plăceri vinovate. Fii pregătită să rişti, căci astrele ţi-au rezervat surprize în această vară.

Vezi ce experienţe palpitante vei trăi la vară în funcţie de semnul tău zodiacal!

Berbec: în această vară te faci remarcată foarte uşor şi atragi de partea ta câţiva admiratori secreţi. Motivul? Devii maestră în arta flirtului şi a seducţiei pentru că ai curaj şi prezenţă de spirit.

Taur: astrele îţi prezic o surpriză sentimentală în această vară. Vei începe un nou capitol şi îţi vei asuma câteva riscuri. Poate fi vorba de o logodnă sau de o idilă cu un coleg de muncă.

Gemeni: astrele spun că luna Iunie este cea mai palpitantă din acest an pentru tine. Te vei bucura de atenţia a doi bărbaţi şi îţi va fi greu să alegi unul singur, aşa că îi vei juca pe amândoi pe degete. Ai grijă să nu fii prinsă!

Rac: în această vară vei cuminţi un burlac convins, care fuge de angajamente sentimentale. Firea ta caldă şi atentă îl va cuceri, fără să îşi dea seama. Deşi se împotriveşte, se va molipsi cu romantismul tău.

Leu: în luna August vei avea parte de o răsturbare de situaţie în viaţa ta amoroasă. Deşi nu pare, este un nou început. Vei redescoperi ce te face cu adevărat fericită, chiar dacă renunţi la tot ce era familiar.

Fecioară: după luna Mai aşteaptă-te la surprize plăcute din partea iubitului tău. Va ţine morţis să călătoriţi cât mai mult, aşa că vei avea parte de multe weekend-uri aventuroase în doi.

Balanţă: în această vară vei face câteva schimbări în viaţa amoroasă care vor fi de bun augur. Dacă eşti implicată într-o relaţie problematică, vei fi tentantă să îţi înşeli iubitul cu un bărbat foarte atrăgător.

Scorpion: în această vară eşti dornică să experimentezi în plan sexual, aşa că vei începe o relaţie bazată doar pe sex. Separi complet sexul de sentimente şi vei frânge inima celui care se implică în relaţia cu tine.

Săgetător: la vară simţi nevoia să evadezi din cotidian, aşa că faci un pas înapoi în relaţia cu iubitul tău. E posibil să-l pierzi făcând această schimbare, dar eşti dispusă să îţi asumi acest risc. Independenţa este mult mai importantă pentru tine.

Capricorn: la vară în mod cert îţi pierzi capul! Vei face o schimbare radicală de înfăţişare şi vei rămâne surprinsă de şarmul tău. Vei începe o idilă cu un bărbat care nu are un stil de viaţă pe gustul tău, dar care te atrage fizic foarte tare.

Vărsător: în această vară vei risca să distrugi prietenia cu un bărbat, pentru care simţi brusc o atracţie inexplicabilă. Evident, îţi vei asculta intinctele şi vei începe o aventură toridă cu el. Relaţia va deveni destul de repede una confuză, din cauza sentimentelor investite.

Peşti: la vară îi dai un ultimatum iubitului tău, riscând astfel totul! Te-ai sătura de suişuri şi coborâşuri, aşa că îţi iei inima în dinţi şi îi ceri să se schimbe de dragul tău. Îi vei da iubitul tău ocazia să nu te piardă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro