Cât de fideli sunt bărbaţii în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 octombrie 2019, 17:05

Ştiai că unele zodii sunt mai predispuse să înşele decât altele? Dacă ai remarcat deja câteva semne că iubitul calcă strâmb, n-ar strica să vezi de fidel este în funcţie de zodia lui.
Astrologii susţin că predispoziţia de a înşela depinde de semnul zodiacal. Cum altfel ţi-ai explica faptul că Ashley Cole a înşelat-o pe Cheryl Cole, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume? În cazul în care nu ştiai, fotbalistul este născut în zodia Săgetător, una dintre cele mai libertine zodii.

Iată cât de fideli sunt bărbaţii în funcţie de zodie!

Printre cele mai fidele semne zodiacale se numără: Taurul, Racul, Fecioara, Balanţa şi Capricornul. Restul mai are de lucrat lucrat la capitolul fidelitate. Află cât!

Berbec

Acest nativ este independent şi impulsiv, aşa că acţionează în orice direcţie vrea el, fără să cântărească implicaţiile acţiunilor sale. Are şi un spirit de aventură ieşit din comun, aşa că se va juca cu focul şi va intra în mai multe relaţii.

Taur

Bărbatul născut în zodia Taur tânjeşte după o relaţie stabilă, fiind dependent de confortul pe care i-o oferă aceasta. De aceea se gândeşte mereu la viitor şi planifică lucrurile astfel încât să nu se ivească nicio problemă în relaţie. Aşa că taie aventurile de pe listă.

Gemeni

Acest nativ adoră să se joace cu inima şi mintea femeilor din viaţa lui. Nu va face pasul decisiv spre o aventură sexuală, dar va flirta şi va merge până la limită. Este îndrăzneţ şi curios, aşa că îi este greu să se abţină de la jocurile sale, care îi oferă adrenalină.

Rac

El pare să fie cel mai fidel bărbat, căci Racul este, prin definiţie, orientat pe viaţa de familie şi pe consolidarea relaţiei de cuplu. Îşi doreşte să aibă o legătură emoţională puternică cu iubita sa, aşa că, odată ce este îndrăgostit, nici nu îi trece prin cap să fie infidel.

Leu

Leul nu înşală neapărat, cât te părăseşte pentru următoarea lui cucerire. Este mereu în căutarea perfecţiunii, aşa că îşi pierde repede interesul dacă a ajuns să îţi cunoască cunoască şi părţile rele. De aceea în palmaresul său se numără multe relaţii pasagere.

Fecioară

Acest nativ este sensibil la nevoile celor din jur şi intuieşte când e cazul să se implice într-o relaţie şi când nu. Dacă remarcă faptul că tu te-ai implicat în relaţia cu el, nu te va înşela, pentru că nu vrea să rănească pe nimeni.

Balanţă

O aventură i-ar da peste cap armonia vieţii de cuplu. El caută să aibă o relaţie liniştită, nu tumultoasă. Totodată, este adeptul vorbei „ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”, aşa că va alege calea corectă şi nu îşi va înşela iubita. Îţi spune însă când se simte tentat.

Scorpion

Dacă te va înşela, o va face strict din considerente sexuale sau din răzbunare. O relaţie intrată în rutină, îl va determina să calce strâmb într-un moment de rătăcire, chiar dacă vede aventurile ca fiind imorale. Partea dificilă pentru tine este că este maestru în a-şi acoperi urmele.

Săgetător

Vede relaţia monogamă ca pe una plină de restricţii ce contravin spiritului său nonconformist. Cu greu îl poţi ţine lângă tine, căci este în natura lui să exploreze în plan sentimental şi sexual, în căutarea celor mai aventuroase experienţe. Nu îi interzice ceva, căci îl provoci şi mai tare.

Capricorn

Nu va fugi în braţele altei femei doar pentru că relaţia voastră întâmpină nişte greutăţi. El ştie că cele mai bune lucruri necesită muncă, aşa că se va implica în rezolvarea problemelor cu tine. Îi place stabilitatea pe care i-o oferă o relaţie, aşa că evită aventurile.

Vărsător

Se poate lua de mână cu Săgetătorul, căci şi lui i se par plictisitoare relaţiile monogame. Nu îi plac angajamentele, căci i se par forţate de stereotipurile în care trăim. Nu este de acord nici cu minciuna, aşa că speră să găsească o parteneră cu aceeaşi viziune neconvenţională asupra relaţiilor de cuplu ca a lui.

Peşti

Îl atrag atât nopţile romantice în care o protejează pe iubita lui ţinând-o strâns în braţe, cât şi aventurile toride. Depinde doar de tine să îi hrăneşti una dintre cele două fantezii. Dacă vrea o relaţie serioasă, nu îl dezamăgi, căci doar atunci va fi tentat să trăiască o altă fantezie.

Iată cum arată topul celor mai geloase zodii!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!