Două zodii conflictuale: le place să semene furtună

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 31 mai 2016, 19:10
Unele persoane nu se simt bine dacă nu dau o replică tăioasă într-o zi, dacă nu dau peste nas sau dacă nu țes o mică intrigă. Se hrănesc din tensiuni și simt nevoia de dramă, iar reprezentantele acestor două zodii sunt cele care se pricep cel mai bine să semene furtună.

Iată care sunt cele mai conflictuale zodii!

Fecioara

Fecioara este una dintre zodiile care nu pot să tacă atunci când au ceva de spus, însă le place și să intre în mintea oamenilor, pentru a afla ce gândesc. Analitice și competitive, Fecioarele colectează sentimente negative față de persoanele care le pun în dificultate sau care dau dovadă de o inteligență mai mare decât a lor. Asta le face să acumuleze frustrări și să nu ”ierte” pe nimeni, pentru că astfel se mai detensionează. De cele mai multe ori Fecioarele trimit săgeți otrăvitoare către aceste persoane, lucru prin care ”reușesc” să-și facă dușmani. Nu le interesează însă, pentru că asta le face să se simtă cel mai bine.

Citește și: Zodii care au demnitate

Sunt persoane conflictuale, care nu ratează ocazia de a înțepa pe cineva. Asta mai ales în cazul în care Fecioara se simte superioară persoanelor respective. În momentul în care se confruntă cu un sentiment de inferioritate față de o persoană, Fecioara trebuie să-și găsească un aliat alături de care ”să toace” fiecare mișcare a celui care îl face să se simtă amenințat. În acest context poate apărea un conflict destul de puternic, însă asta va ști doar Fecioara. Aparent este chiar prietenoasă, însă în realitate, analizează orice mișcare a respectivului și încearcă prin diferite căi să-l decredibilizeze. Nu este corect ceea ce face, însă în sinea ei este o metodă prin care își descarcă angoasele, frustrările.

Scorpion

Nativa din Scorpion este specialistă în a crea conflicte. Acestea o hrănesc, o fac să meargă mai departe și o fac să-și dea seama care sunt punctele slabe și punctele purternice ale oamenilor. Reprezentanta acestei zodii seamănă furtună, dar nu culege energiile negative, ci triază alianțele. Astfel ea își poate da seama care sunt oamenii puternici, de care are nevoie să se înconjoare.

Citește și previziunile de astăzi pentru Scorpion

Îi pasă prea puțin de consecințele pe care le au discuțiile, certurile pe care le creează în urma înțepăturilor sale. O interesează, mai degrabă, să-și găsească aliatul perfect.  Până nu zice ceva prin care să deranjeze pe cineva, în general, fără o țintă programată, ci doar în funcție de context, nativa din Scorpion nu se simte bine. Ba chiar ar putea pune la cale un mic complot, pentru a-și ”pedepsi” o prietenă sau pentru ”a da o lecție” cuiva.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!