Dormitoarele zodiilor

De Corina Buhagiar, pe

Nicăieri nu se simte mai bine amprenta unei persoane ca în locul unde aceasta se odihneşte. Aşa că vom intra în intimitatea fiecărei zodii pentru a vedea cum arată

dormitorul acestora.

Berbec: După gusul lor, l-ar decora cu nişte culori prea vii pentru o zonă de odihnă. Dar pentru Berbeci nu are atât de multă importanţă. Oricum viaţa lor se desfăşoară mai mult afară sau în camera de zi.

Taur:
Foarte confortabil, în primul rând. Decorat cu gust, poate chiar cu opere de artă, dar dă cumva senzaţia că e prea încărcat, sunt prea multe lucruri acolo.

Gemeni: E pe jumătate bibliotecă, fiindcă Geamănului îi place să-şi ţină aproape cărţile preferate. Şi cel mai probabil are şi un telefon pe noptieră.

Rac:
Suporturi pentru lumânări şi vaze cu flori sunt nelipsite din dormitorul persoanelor Rac, care sunt foarte romantice.

Leu: Persoanele născute în Leu iubesc luxul, aşa că asta se reflecta şi în felul în care îşi aranjează dormitorul. În plus sunt foarte vizuale. O oglinda pe tavan sau pe tot sifonierul completază peisajul.

Fecioară: O cameră simplă şi foarte curată, acesta e locul unde ar dormi o Fecioară. Chiar dacă e dezordonată, în orice colţ te uiţi e lună de curat.

Balanţă: În culori plăcute, pastelate şi suave. Balanţelor le plac decoraţiunile aşa că e posibil să găseşti acolo un numar mare de perne sau bibelouri.

Scorpion:
E o mare onoare să fii invitat în dormitorul unui Scorpion, care este „centrul său logistic şi de control”. În 99% din cazuri eşti acolo fiindcă vrea să facă dragoste cu tine.

Săgetător: Cel mai putin ataşaţi de casă, pentru Săgetător orice dormitor de hotel e la fel de bun ca şi cel personal. Dacă şi-l decorează singuri, va fi un pic opulent.

Capricorn: Cel mai spartan dintre dormitoare. Nu are multe brizbrizuri, iar Capricornii reuşesc să facă dormitorul să arate tot ca o odaie de lucru.

Vărsător: Degeaba le spui că e mai sănătos pentru psihic să nu aibă calculator, televizor şi alte divaisuri în camera unde se odihnesc. Cel mai probabil n-or să te asculte.

Peşti: Îşi fac un adevărat „cuib” în care să se poată refugia, departe de lumea din-afară. Chiar dacă e dezordonat, emană de obicei o căldură specifică nativului care locuieşte acolo.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!