De ce nu te plac oamenii, în funcție de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2020, 12:23
Nu toată lumea își face prieteni ușor, dar fiecare zodie ar trebui să știe care sunt trăsăturile care o fac neprietenoasă. Vezi de ce nu te plac oamenii, în funcție de zodie.

Berbec

Berbecii sunt celebri pentru încăpățânarea lor și bineînțeles că de asta pot enerva unii oameni. Dacă observi că cineva nu prea te place, poți să fii sigură că felul în care îți impui ideile și părerile poate fi cauza. Dacă ai mai lăsa oamenii să nu-ți dea mereu dreptate, sau dacă ai accepta că altcineva poate să aibă argumente valide, poate ai avea de câștigat.

Taur

Taurii sunt atât de anxioși de fel, încât nu au răbdare cu nimeni și nimic. Dacă vrei să torturezi un taur, îl pui să stea la o coadă, să aștepte un verdict, sau o soluționare la o instituție de stat. În rest, în interacțiunile cu oamenii, starea de continuă mișcare și agitație poate fi obositoare pentur unii oameni.

Gemeni

Gemenii par foarte simpatici și ușor de plăcut, sau chiar iubit. Dar, după ce începi să îi cunoști mai bine, afli destul de repede că nu tot ce spun ei este adevărat, că nu tot ce îți imaginezi este ideea ta și că nu tot ce zboară se mănâncă. Dacă cineva nu place un nativ din gemeni, o face pentru că aceștia mint și manipulează așa cum alții respiră.

Rac

Racii sunt foarte timizi și uneori chiar puși pe distracție. Dacă cineva nu îi are la inimă, este pentru că dau adesea înapoi și renunță la planuri care le par imposibile, sau pentru că sunt lași în general și zgârciți. Pe cât de sentimentali, pe atât de chibzuiți, racii nu aruncă nimic și nu lasă nimic la voia întâmplării, așa că orice idee bună poate fi demoralizată de un nativ al acestei zodii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!