Cuplurile din zodiac care vor rezista probei timpului

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 25 mai 2016, 21:02

Poate citești horoscopul zilnic doar pentru amuzament sau poate doar pentru sfaturi, dar dacă dragostea care rezistă în timp este trecuta în stele?

Chimia dintre două persoane este greu de explicat și înțeles. N-ar strica să te uiți peste lista noastră de cupluri între zodii să verifici dacă chimia voastră e scrisă în stele.

Taurul și Peștele

O pereche cu adevărat reușita, Pământul și Apa sunt elemente ce nu se despart niciodată. Taurul e practic, iar Peștele emoțional, așa că se vor completa de minune. Taurul setează direcția, iar Peștele visele.

Citeste si horoscopul zilnic, 26 mai, pentru Taur si Pesti.

Balanța și Berbecul

Petrecăreții zodiacului se vor simți excelent împreună. Vor rezista probei timpului deoarece au aceleași hobby-uri și dorințe pentru viitor. Nu au cum să greșească dacă merg împreună pe un drum comun al destinului.

Scorpionul și Racul

Două zodii pasionale ce își doresc să aibă o intimitate fizică și psihică. Ambii pot și doresc să-l protejeze pe partnerul de viața. Un cuplu care se va întări zi de zi.

Săgetător și Leu

Două zodii de Foc sunt destinate să fie împreună. Vor sări scântei, vor trece prin multe, dar așa le place lor. Focul călește.

Fecioară și Vărsător

Ei fac parte din cuplul în care contrastele se atrag. Sunt ca doi magneți, Fecioara este pragmatică și analitică, iar Vărsătorul este amuzant și emoțional. Fiecare îl va ține pe celălalt pe drumul cel bun.

Capricornul și Taurul

Aceste zodii de conducători vor construi împreună un imperiu. Este singurul cuplu din zodiac ce are două capete tari, ce vor conduce împreună.

Gemeni și Fecioară

Doi intelectuali se vor contra în idei, se vor completa, vor învăța împreună. Nu are cum să-i despartă nimeni. Cuplul lor este solid ca piatra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!