Cum suporţi căldura în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe

Faptul că îţi displace căldura are legătură, oricât ar părea de ciudat, şi cu zodia în care te-ai născut. Zilele cu temperaturi ridicate continuă, aşa că ia-ţi măsuri şi răcoreşte-te conform zodiei!
Berbec: Iei foc! Ca zodie arzătoare ce eşti, suporţi foarte greu căldura prelungită. Te înroşeşti şi îţi sare tandăra mai repede chiar ca de de obicei.

Taur: Nu te afectează căldura, fiindcă dacă eşti o reprezentantă tipică a zodiei ai, până la ora actuală, casă, maşină sau un iubit cu casă şi maşină dotate cu aer condiţionat!

Gemeni: Te mai necăjeste din când în când, dar uiţi repede pentru că viteza cu care treci de la un gând la altul te scuteşte să reflectezi la asta. Un ventilator e suficient să te facă fericită.

Rac: Pentru un semn de Apă suporţi căldura foarte greu. Te moleşeşte, te îngreunează şi îţi vine să zaci doar, într-un colţ răcoros. Să te înveleşti în cearceafuri unde e o soluţie salvatoare.

Leu: Dintre să-ţi fie frig sau cald, preferi să îţi fie cald. Semnul tău solar te face prietenă cu căldura şi o suporţi cu eleganţă, la fel ca în anectoda cu diva ecranului mut care transpira foarte calmă pe platoul de filmare, undeva în deşert. „Nu vă e cald?” a întrabat-o o actriţă începătoare. „Draga mea, i-a răspuns demn bătrâna doamnă. Sunt bogată şi celebră. Am promis să nu cer nimic mai mult de atât!”

Fecioară: Cel mai tare te deranjează faptul că transpiri şi n-ai mereu posibilitatea să faci duş. Altfel, te-ai spăla din 10 în 10 minute. Intuitiv ştii că dacă îţi reduci agitaţia, faci faţă şi căldurii.

Balanţă: Un evantai elegant pe care să îl vânturi cu graţie te ajută de obicei şi, la fel ca o pisică, găseşti umbra la care să te retagi când e cazul. Aerul condiţionat din mall-uri, e exemplu, este cel care îţi prieşte cel mai bine.

Scorpion: Indiferent cât îţi este de cald, n-o să te audă nimeni că te plângi. Ar fi un semn de slăbiciune de care nu vrei să laşi să profite răuvoitorii. Duşuri reci cât de dese şi zâmbetul îţi revine.

Săgetător: Eşti destul de obişnuită cu extremele. Căldura excesivă sau frigul excesiv le găseşti mai degrabă amuzante. Dar… să nu se întreacă cu gluma şi să exagereze că… îţi iei zborul spre condiţii mai bune.

Capricorn: De obiciei eşti trăieşti în condiţiile artificiale, perfect controlate, din firma, casa sau maşina unde îţi petreci timpul. Aşa că puţin probabil să observi că există un disconfort termic. Presupunând că îl remarci, îl suporţi cu stoicism.

Vărsător: Găseşti metode ingenioase să realizezi un curent de aer răcoros salvator. Şi atâta timp cât ai ceva interesant care să îţi absoarbă atenţia, e posibil să nu remarci mult timp că e prea cald.

Peşti: Prea cald, prea frig… ce reprezintă altceva decât o mare iluzie? Îţi iei liber de la orice responsabilităţi şi îţi petreci crucea zilei într-un bazin, cadă sau mare suficient de răcoroasă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro