Cum să te desparți de zodii fără să le faci să sufere

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 23 februarie 2022, 16:21
Orice despărțire este dificlă, însă există metode prin care poți face un astfel de moment să treacă mai ușor pentru persoana vizată. Mai jos ai idei legate de modul în care ți-ai putea trata iubitul atunci când vrei să nu mai ai de-a face cu el. Iar cel mai bine este să-l faci pe el să-și dorească asta!

Iată cum!

Berbec

Spune-i că a fost ideea altcuiva. Despărțirea de un Berbec poate fi o mișcare dificilă pentru că, de fiecare dată când sunt nervoși, vor să facă sex. Și astfel ajungeți în pat, în loc să vă vedeți fiecare de drumul vostru în viață. Deci, fiecare încercare se poate finaliza în așternut. Nu îi spune adevăratele tale motive și lasă-i de înțeles că ai fost influențată de o terță persoană, prietenă, amic, etc. în luarea acestei decizii. Dacă începi cu fraza: ”X spune că nu ne potrivim, și are dreptate” îl va dezarma și îl va face să-și canalizeze furia pe acea persoană.

Citește și: Gesturi non-sexuale ale bărbaților care le înnebunesc pe femei

Taur

Dă-ți demisia! Dacă e ceva ce nu suportă Taurul este să te țină pe banii săi. Dacă stai o săptămână pe canapea, Taurul îți va face bagajele și te va da afară din casă.

Gemeni

Pleacă în concediu cu fostul partener de viață și trimite-i o poză din vacanță. Se va prinde repede că lucrurile s-au terminat între voi.

Rac

Pleacă din țară! Doar așa poți scăpa de lamentările, crizele de isterie alternate cu suspinele și reproșurile și telefoanele instistante pe care le poți primi de la Rac după ce o rupi cu el.

Leu

Fă-l de râs în public. Dacă e ceva la care ține cel mai mult Leul este imaginea pe care o afișează în societate. Strâmbă-te când explică ceva foarte serios într-un cerc mai select, ia-l la mișto, fă glume pe seama aspectului său fizic. Va deveni nesigur pe el, dar va fi foarte sigur că vrea să scape de tine.

Fecioară

Rearanjează mobila și pitește de el lucruri prin casă. Lasă vasele murdare și nu mai strânge masa. Se va sătura rapid să fie sclav și îl vei determina să o termine cu tine.

Balanță

Dă-i să bea, spune-i că-l părăsești după ce deja ai făcut bagajul și fugi cât te țin picioarele. Când se va trezi din beție, va ști cum să se pună singur pe picioare.

Scorpion

Sufocă-l cu dragostea ta. Dacă ai fost cu un Scorpion, știi că nu suportă să fie alintat, răsfățat și că, la capitolul tandrețe nu își dorește decât sex. Umple-i calculatorul la serviciu cu bilețele de amor, intervino într-o videoconferință și spune-i cât de mult îl dorești, nu-l slăbi cu îmbrățișările și sărutările când se întoarce acasă. Va fi victorie sigură pentru tine.

Săgetător

Dacă te temi de o confruntare cu Săgetătorul, cel mai bine ar fi să îl faci să vrea singur să te lase. Știi că pentru el o partidă de sex presupune cât mai multe poziții de sex, așa că, dacă se poate, tu ar trebui să ai abilități de contorsionistă ca să fii cu el. Așa că, mai bine stai în pat, pur și simplu, fără să ai inițiativă în timpul sexului. Va fi atât de șocat, că nu-și va mai dori să aibă de-a face cu tine.

Capricorn

La fel ca Leul, Capricornul nu suportă situațiile penibile, în public, pentru că pentru el este important să pară tot timpul influent și u profesionist. Dacă spui o poveste amuzantă din timpul unei partide de sex, la un dineu cu persoane importante, vei obține ce ți-ai propus.

Citește și: Zodii care au întotdeauna dreptate

Vărsător

Nu-i mai da să mănânce! Îi place să aibă lângă el o femeie frumoasă, deșteaptă și… gospodină și una dintre calitățile pe care a apreciat-o la tine de-a lungul relației a fost faptul că gătești bine. Nu-i mai da să mănânce, taie-i rația sau arde mâncaea. Va funcționa cu oricare dintre cele trei variante.

Pești

Fă datorii cât mai mari, oriunde, și spune-i că ești în depresie. Deși e sensibil și săritor, nativul din Pești nu va mai vrea să te ”trateze” de depresie când va vedea că trebuie să-și golească din cauza ta conturile. Nu va avea forța să îți reproșeze nimic, pentru că ”ești în depresie”, dar va pleca din casă cât ai zice… pește.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!