Cum ne afectează Draconidele, stelele căzătoare din 8-9 octombrie

De Amelia Matei pe
În noaptea dintre 8 și 9 octombrie va avea loc una dintre ploile anuale de meteori, cunoscute popular și sub denumirea de ploaie de stele. Draconidele, căci așa se numesc, poartă acest nume datorită faptului că radiază din constelația Draco. Chiar dacă este un eveniment anual, acest fenomen astrologic poate fi de-a dreptul fascinant, mai ales dacă este urmărit din zonele întunecate, din afara orașelor.

Și pentru că orice fenomen de acest gen afectează și semnele zodiacale, iată care sunt zodiile care vor fi influențate de Draconide…

În primul rând, trebuie să știi că se spune despre Draconide că nu aduc nimic bun, ci împrăștie nefericire. Însă nu e cazul să ne speriem, pentru că influența lor trece destul de repede, iar anul acesta nu sunt atât de puternice ca în alți ani.

Berbecii și balanțele riscă probleme medicale și profesionale

Aceste zodii ar putea avea probleme la serviciu sau probleme de natură medicală. E bine să se ferească cât pot de bine de accidentări sau certuri și să nu încerce să iasă în evidență, măcar până la sfârșitul acestei săptămâni. Având în vedere că balanțele îl au și pe Mercur retrograd în zodia lor zilele acestea, e bine să fie foarte precaute!

Gemenii riscă să-și piardă relația

Din păcate pentru gemeni este o perioadă foarte neplăcută pentru că în relația lor apar certuri, gelozii sau chiar și probleme mai grave, precum aventuri extraconjugale. Aveți mare grijă!

Capricornii au un program foarte încărcat

Pentru capricorni, această săptămână e un haos total – la serviciu au foarte multe sarcini de îndeplinit, acasă au probleme cu partenerul, mulți se ceartă cu familia și alții se văd nevoiți să apeleze la împrumuturi. Aveți răbdare și încercați să vă păstrați calmul… va trece!

Vărsătorii au mari probleme cu banii

Din nefericire pentru ei, vărsătorii s-ar putea confrunta în această perioadă cu probleme financiare, cauzate de niște situații de urgență. Partea bună a lucrurilor este că o persoană dragă le va sări în ajutor și vor reuși să treacă cu bine peste această cumpănă.

Cine nu are probleme în această perioadă

Taurii, racii, leii, fecioarele, scorpionii, săgetătorii și peștii nu au probleme în perioada următoare, ba chiar unora le va merge foarte bine.

Dacă taurii sunt ocupați cu familia, prietenii și petrecerile, racii vor trece printr-o perioadă de astenie și vor fi ușor nostalgici. Leii vor avea multă energie și vor munci cu drag, fecioarele se vor gândi mai mult la partenerii lor, iar scorpionii își vor face planuri pentru o potențială afacere. Săgetătorii încep să facă sport sau să țină diete, pe când peștii se bucură de o perioadă frumoasă din punct de vedere amoros și încearcă să facă o nouă cucerire.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească

Ce i-a spus Anamaria Prodan lui Dan Alexa chiar înainte să-l lovească