Cum îţi dai seama că te iubeşte în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Iubirea unui bărbat poate fi un adevărat mister din mai multe motive. Dacă pe de o parte ei nu ne mărturisesc liber sentimentele, pe de alta…
… ne întrebăm cam cât de sinceri sunt atunci când o fac. Aşadar, un pic ajutor din partea astrelor nu strică niciodată. În funcţie de zodie, un bărbat tinde să iubească şi să se exteriorizeze într-un anumit fel.

Iată cum îţi dai seama că te iubeşte, în funcţie de zodie!

Berbec:  iubeşte cu pasiune şi ar fi în stare de orice sacrificiu pentru tine. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Pentru că îşi calcă pe mândrie şi recunoaşte când greşeşte.

Taur: este foarte afectuos atunci când iubeşte, devine şi mai senzual ca înainte. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Pentru că te răsfaţă cu fel şi fel de surprize.

Gemeni: este foarte creativ în relaţia de cuplu atunci când iubeşte. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Te-ar ţine ore întregi de vorbă şi nu ocoleşte discuţiile despre sentimentele voastre…

Rac: iubirea lui te încălzeşte pentru că este întotdeuana deschisă şi sinceră. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Pentru că nu se fereşte să ţi-o spună sau să ţi-o arate prin grija pe care ţi-o poartă.

Leu: iubirea lui este când rece, când arzătoare, pentru că latura sa mai narcisistă îl determină să fie un pic egoist. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Când devine un bărbat matur în prezenţa ta.

Fecioară: iubeşte direct şi cu devotament. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Chiar dacă nu te vrăjeşte cu gesturi romantice, sare mereu în ajutorul tău şi poţi conta oricând pe el.

Balanţă: este un idealist atunci când iubeşte. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Te va trata ca pe o prinţesă şi vei simţi că totul este prea frumos ca să fie adevărat. Iubirea lui e desprinsă din basme.

Scorpion: iubeşte cu trup şi suflet, nefiindu-i teamă să arate ce simte. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Vrea să ştie tot ce gândeşti, tot ce faci… În schimb, îţi deschide larg porţile către inima lui.

Săgetător: iubirea lui este intensă şi palpitantă. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Atunci când are nevoie şi de momente de intimitate cu tine, pe lângă aventurile pe care vrea să le trăiţi în doi.

Capricorn: iubirea lui este practică şi profundă. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Dacă te admiră pentru tot ceea ce eşti şi te preţuieşte în fiecare clipă, ca pe o comoară.

Vărsător: iubirea lui este ceva mai abstractă, dar sinceră şi altruistă. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Pentru că mereu pune binele tău mai presus de binele lui şi tot ce face, face pentru amândoi.

Peşti: iubirea lui este plină de fantezie, pentru că el crede în suflete pereche. Cum îţi dai seama că te iubeşte? Este foarte entuziast în relaţia cu tine şi îţi mărturiseşte că, după el, tu eşti femeia ideală.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!