Cum îşi minte un bărbat iubita în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Eşti curioasă în ce cazuri ar apela iubitul tău la o minciună în relaţia cu tine? Unii bărbaţi mint din plictiseală, iar alţii doar în cazuri foarte grave. Predispoziţia…
… de a minţi depinde şi de semnul zodiacal, spun astrologii.

Iată cum îşi minte un bărbat iubita în funcţie de zodie!

Berbec

Berbecului îi mai scapă câte o minciunică albă, atunci când crede că adevărul este irelevant şi n-ar face decât să strice pe nedrept fericirea în cuplu. Chiar n-are sens să-ţi spună că nu o suportă deloc pe prietena ta cea mai bună. Nu îţi ascunde însă lucruri importante, căci nu vrea o relaţie bazată pe ceva fals. El merge pe ideea: ce nu ştii nu te poate răni. Iar lui nu-i place să rănească. Nu-i place nici să mintă, de aceea fiecare minciună are în cazul lui un sâmbure de adevăr.

Taur

Taurul este un bărbat onest, care consideră că minciunile complică orice relaţie. Este un partener sincer şi aşteaptă aceeaşi sinceritate din partea ta. Singurule cazuri în care un Taur te-ar minţi sunt cele în care are un scop ascuns, cum ar fi o petrecere surprinză în numele tău! Recurge însă la minciună şi în cazuri grave, în care ştie că te-ar pierde dacă mărsturiseşte ce a făcut.

Gemeni

Astrologii spun că nativul în zodia Gemeni minte de-ngheaţă apele! Bărbatul născut sub acest semn zodical are un caracter dual şi adoră să joace pe două fronturi. Îţi va spune vrute şi nevrute pentru a te aduce unde vrea el, iar mai apoi te va lăsa baltă exact când te aştepţi mai puţin. Acest nativ are o latură şireată pentru care ar fi cazul să te pregăteşti cu mult, mult scepticism!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4