Cum câștigi respectul fiecărei zodii

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 03 iunie 2016, 17:11
Atunci când vine vorba de câștigarea respectului cuiva, este o chestiune de personalitate și competențe. Însă poți influența într-o oarecare măsură acest lucru, cunoscând zodiile fiecăruia dintre cei cu care interacționezi.

Berbec

Este o singură cale să câștigi respectul Berbecului: să nu-l minți niciodată. Dacă te percepe ca fiind o persoană sinceră, corectă, Berbecul te va respecta veșnic. Poate alte zodii mai trec cu vederea faptul că spui o mică minciună, însă nu și nativul acestui semn. Așadar,  poți face orice, însă nu-i înșela încrederea, pentru că i-ai pierdut respectul pentru totdeauna.

Taur

Taurului îi câștigi respectul… respectându-l la rândul tău. Dacă vede că îi apreciezi munca, îi vorbești frumos, nu te consideri superior, Taurul te va respecta pentru atitudinea ta, indiferent de activitatea pe care o desfășori.

Citește previziunile de astăzi pentru Taur

Gemeni

Dacă ești o persoană directă, care spune lucrurilor pe nume, care apreciază valoarea lucrurilor și care este principială, atunci ai câștigat respectul nativilor din Gemeni. Acest semn se pricepe de minune să comunice ceea ce are de spus, însă are pretenția să nu obsească interpretând ceea ce persoana din fața lui are de gând să transmită. De aceea apreciază oamenii direcți și clari în exprimarea lor.

Rac

Nativele din Rac sunt conservatoare, consecvente și îți aduc aminte cu plăcere momentele frumoase din trecut. Ca să poți să câștigi respectul unei femei Rac trebuie să îi oferi momente frumoase, de care să-și aducă aminte mai apoi cu plăcere. Reprezentantele acestei zodii nu poate avea o relație rece cu persoanele pe care le respectă, tocmai din acest motiv, pentru că sunt legate de ele prin aceste amintiri extraordinare. Tocmai de aceea, cel sau cea care îi va câștiga respectul Racului se va afla pentru totdeauna în inima lui.

Leu

Trebuie să fii o persoană populară, apreciată de majoritatea celor din jur, bine văzută. Acestea sunt cele mai importante condiții pentru ca nativa din zodia Leu să te respecte. Dacă nu știi să te impui, dacă le permiți celor din jurul tău să te desconsidere, să te jignească, fără să ripostezi, Leul te va considera o persoană slabă. Iar pe radarul lui nu se află astfel de tipologii, nativul acestui semn căutând să facă alianțe doar cu cei puternici.

Fecioara

Nativele acestei zodii iubesc să citească oamenii, să-și facă o impresie despre ei după ce abia i-au întâlnit o singură dată. Pentru că astfel își testează abilitățile socio-umane și, dacă te-au ghicit, atunci ego-ul ei este satisfăcut la maximum. Însă să nu carecumva să încerci același lucru cu Fecioara, pentru că nu te va respecta. Mai mult decât atât, este destul de greu să-i câștigi respectul. Trebuie să te dai peste cap, pentru că ea te va analiza din cap până în picioare și, critică din fire, îți va găsi defecte care te vor face nedemn de respectul ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!