Cum îi atragi atenţia în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar, pe Ultimul update Miercuri, 07 septembrie 2022, 17:33

Să zicem că îl iubeşti în secret… iar acum vrei să ieşi din umbră şi să-i arăţi că exişti. Mai mult, să te placă de la prima vedere, dacă se poate. Dacă ştii în ce zodie e, nimic mai simplu!

Bărbatul Berbec: Aranjează să fii tu fata cu fustiţă scurtă care dă startul la cursele ilegale de maşini. Adoptă o atitudine de parcă tocmai ai câştigat la Loz în Plic sau intrigă-l şoptindu-i unei prietene „nu cred că e destul de bun pentru mine”, dar ai grijă să te audă!

Bărbatul Taur: Laudă-te în gura mare ce bine găteşti sau, mai sigur, dă-i să şi guste. Fii senzuală, cu aluzii mai mult sau mai puţin explicite, dar numai cu el. Ai mare grijă să fii indiferentă şi uşor dispreţuitoare în legătură cu ceilalţi bărbaţi.

Bărbatul Gemeni: Trebuie neapărat să fii bine informată. O femeie care îi dă senzaţia că n-a deschis ziarul de săptămâna trecută nu îl interesează. Fă jocuri de cuvinte, dă-i replici isteţe, intrigă-l cu un aer jucăuş şi dezinvolt. Să vrea să afle mai mult…

Bărbatul Rac: O să te remarce chiar dacă nu te bagi în seamă prea tare. Sau tocmai de aceea! El e atras de femeile romantice şi liniştite, „de casă”, care au un „nu ştiu ce” misterios şi feminin. Dacă îi împărtăşeşti şi pasiunea pentru istorie sau antichităţi, cu atât mai bine.

Bărbatul Leu: Va observa imediat dacă eşti contrapartea lui feminină, dacă te dovedeşti a fi cea mai cea dintre femei, aşa cum (crede el) este el printre bărbaţi. Iar în condiţiile acestea, să îi declami totuşi admiraţia ta sinceră şi fierbinte!

Bărbatul Fecioară: El te remacă oricum, fiindcă nu-i scapă nimic. Ca să iei o notă mare în ochii lui trebuie să fii impecabilă: coafură îngrijită, mani+pedi nu mai vorbim, hainele drăguţe dar nu ostentativ de scumpe sau de firmă. Nu-i plac femeile cheltuitoare.

Bărbatul Balanţă: Dacă ai vreun talent artistic de orice fel, fii pe pace: te-a observat! El flirtează din principiu cu toată suflarea feminină. Ca să zăbovească mai mult cu atenţia asupra ta, trebuie să prezinţi un talent mai deosebit…

Bărbatul Scorpion: Sunt două variante: ori eşti tipul femeie fatală care îi pune mâna pe şliţ privindu-l fix în ochi, ori eşti veselă şi virginală şi nu va rezista tentaţiei să îţi arate el cât de tenebroasă poate fi existenţa.

Bărbatul  Săgetător: Ar fi bine să faceţi sport împreună sau să dansaţi prin aceleaşi cluburi. Ca să poată observa cât eşti de vivace, zglobie şi de fără griji. Dacă mai ai şi o sinceritate dezarmantă şi o atitudine lipsită de prejudecăţi, l-ai cucerit!

Bărbatul Capricorn: Prezintă-i CV-ul tău impresionant, laudă-te cu tatăl tău ambasador sau unchiul tău Ministru sau Secretar de Stat. Asta o să-i atragă atenţia. Să faceţi parte din acelaşi club exclusivist este un avantaj.

Bărbatul Vărsător: Interesul lui se trezeşte dacă te descoperă inteligentă şi interesantă. Să îi fii în acelaşi timp amică, dar şi să îl fascinezi cu feminitatea ta tulburătoare. El e obsedat de unicitate şi originalitate, aşa că fii astfel.

Bărbatul Peşti: De remarcat, te remarcă. S-ar putea să îi şi placi. Dar e nevoie de oarece dibăcie ca să îţi reţină numele până a doua zi dimineaţă. Sunt două variante: îi trezeşti compasiunea sau, dimpotrivă, te arăţi puternică, un umăr pe care poate el să plângă. În faze de măiestrie, şi una şi cealaltă simultan.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!