Coafura specială pentru fiecare zodie

De Unica.ro pe

Petreci ore în şir în faţa unei oglinzi pentru a îţi aranja podoaba capilară sau eşti mai degrabă genul care lasă părul să se usuce şi apoi e gata de plecare? Citeşte mai departe pentru a afla cum …
… influenţează zodia sub care te-ai născut felul în care îţi porţi părul!

Berbec

Femeia Berbec este prea ocupată pentru a îşi bate capul cu aranjarea părului în fiecare zi. Ea nu îşi va pierde niciodată trei ore pentru a îşi spăla, usca părul şi a îl pune pe bigudiuri. Credem că dacă nu ar fi ataşat de cap, femeia Berbec şi-ar exclude părul din toaleta zilnică. Ea îşi abordează coafura în stil lejer, uşor neglijent, care arată însă de fiecare dată de milioane!

Taur

Nativii din zodiac Taur sunt recunoscuţi pentru sezualitate, şi părul unei femei Taur este una din cele mai sexy trăsături. Ea îşi va răsfăţa părul cu drag înainte de culcare şi dimineaţa, înainte de a ieşi pe uşă, îşi va aranja podoaba capilară perfect. Femeia Taur preferă produsele de îngrijire şi coafare foarte scumpe, care sunt recunsocute pentru că adaugă părului o alură sofisticată.

Gemeni

Femeia Gemeni nu va avea aceeaşi coafură pe tot parcursul vieţii, dacă poate, îşi va schimba tunsoarea foarte des. Îi place să se reinventeze în fiecare zi, şi va căuta o tunsoare care să îi permită să diversifice. Nu îi va fi frică să fie excentrică: permanentul sau meşele sunt opţiuni pentru ea, la fel culori puternice: blond platinat, roşu extreme sau chiar şuviţe albastre.

Rac

Femeia Rac va alege o tunsoare conservatoare, părul tuns lung sau mediu şi coafat cât mai simplu posibil. O dată la ceva timp ea îşi va urma intuiţia şi va alege o tunsoare complet nouă, care să îi pună în evidenţă trăsăturile feţei.

Leu

Femeia din zodiac Leu este destul de vanitoasă încât să pună mare preţ pe podoaba capilară şi pe coafura cu care se arată în public. Fie că este drept sau cârlionţat, blond sau brunet, lung sau scurt, părul femeii Leu este mereu îngrijit şi aranjat. Ea nu ar avea nici o problemă să folosească în caz de nevoie baia şi produsele cosmetice ale prietenilor sau iubitului, doar pentru a şti că va arăta grozav.

Fecioară

Sensibila femeie din Fecioară vrea să arate bine în orice situaţie, dar fără multă bătaie de cap. Are multe lucruri de rezolvat într-o zi aşa că coafura trebuie să nu îi ocupe mult timp. Tunsorile complicate nu sunt pentru ea, aşa că va opta pentru un stil clasic, şic, uşor de întreţinut!

Balanţă

Nativii din Balanţă sunt recunoscuţi pentru imaginea lor, însă nu ar alege niciodată o tunsoare asimetrică, oricât de cool ar fi aceasta. Lung, scurt sau mediu, părul unei femei Balanţă va avea un punct de echilibru, o tăietură clasică şi feminină.

Scorpion

Femeia Scorpion este aproape la fel de vanitoasă ca cea din zodiac Leului, aşa va arăta grozav indiferent de ocazie. Însă asta nu înseamnă că petrece ore la coafor sau cheltuie jumătate din salariu pe o tunsoare nouă sau un vopsit. Ea va prefer să se aranjeze singură şi intuiţia şi flerul estetic îi asigură un rezultat uimitor!

Săgetător

Săgetătorii preferă lucrurile lipsite de complicaţii, şi îşi vor trata coafura la fel. Femeia din zodiac Săgetătorului este aventuroasă şi va pleca să exploreze lumea fără să se uite de zece ori în oglindă. Asta pentru că ştie mereu că părul îi stă aşa cum îşi doreşte!

Capricorn

Nu subestima femeia din Capricorn doar pentru că pare genul liniştit şi ataşat de familie, ea adoră să se ştie frumoasă. Capricornul ştie mereu foarte bine ce vrea ş ice poate face pentru a ăşi atinge scopurile, aşa că coafura stilată nu este dificil de obţinut. O tunsoare bob este perfectă pentru ea, în vogă dar şi uşor de aranjat la minut!

Vărsător

Femeia Vărsător acordă multă atenţie coafurii sale, nu va ieşi din casă fără să se privească în oglindă măcar o dată. Asta nu înseamnă că va investi mult în produse cosmetice, dacă părul arată bine la prima vedere, este de ajuns pentru ea!

Peşti

Femeia Peşti ar petrece ore în şir pentru a îşi aranja podoaba capilară, dacă nu ar fi distrată de alte lucruri pe parcurs. Trebuie să îşi asorteze hainele, să pregătească cafeaua de dimineaţă, să aleagă pantofii perfecţi pentru dispoziţia ei ş.a.m.d. La final, ea va purta părul cât mai simplu, mizând pe look-ul natural!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro