Ciudăţenii sexuale în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 13:58

Sexul e mai picant dacă fiecare îşi lasă libere dorinţele şi fanteziile. Hai să vedem care sunt acestea la bărbaţii din diferite zodii.
Berbec: Îl încântă ideea de a rupe patul cu tine. Eventual dulapul, masa de la bucătărie sau uşa de la lift. Cu cât vei scoate strigăte mai puternice, cu atât o să fie mai fericit! Să treacă direct la acţiune, fără preludiu prealabil, i se pare iarăşi extrem de incitant.

Taur: Pentru el e importantă calitatea, dar şi cantitatea. Iar combinaţia de mâncare şi sex este ceva la care visează dintotdeuna. Preludiul ideal în viziunea lui ar fi ceva gen „Nouă săptămâni şi jumătate”, cu hrănire reciprocă.

Gemeni: Personalitatea lor multiplă face că oricând eşti în pat cu un Gemăn, eşti de fapt în pat cu mai multe persoane: Geamănul dulce şi afectuos, Geamănul obraznic, uşor pervers, cât şi femeile la care se mai gândeşte el în timpul acesta.

Rac
: I se pare că sexul şi-a tins punctul culminat dacă la postludiu ajungeţi la intimităţi delicioase, gen: vă povestiţi prima aventură sexuală, rememoraţi traumele din copilărie sau plângeţi împreună într-un soi de catarsis.

Leu: În secret aspiră la o adoraţie totală din partea ta, ca şi cum el ar fi un semi-zeu al patului, iar tu preoteasa unui cult dedicat acestuia. Adică – tu să faci totul, şi pe urmă tot tu să fii profund recunoscătoare.

Fecioară: E greu să satisfaci fantasma unei Fecioare, fiindcă asta ar presupune atingerea perfecţiunii, într-un fel sau în altul. Să zicem… să vă iubiţi într-un spaţiu perfect steril, unde se simte cel mai în largul lui. De exemplu la spitalul unde el e medic.

Balanţă
: Să te privească în oglindă în timp ce faceţi dragoste, să îţi spună pe nume care nu sunt ale tale, să invite o a doua femeie, să te îmbrace în petale de trandafir sau să te transforme în masă de suhi.. sau… sau…

Scorpion: În cazul acestei zodii, tot ce se înţelege prin cidăţenie sexuală, însă nu în sensul romantic al Balanţei, ci în adevăratul sens al cuvântului. Dintre care bondingul, SM-ul sau folosirea de ustensile sexuale sunt pe listă.

Săgetător: Nu e greu să aflii cidăţeniile sexuale ale Săgetătorului. Ţi le va spune chiar el, cu francheţe, de la prima întîlnire. Îl excită să te vadă făcând fitness sau alt sport, aşa că aşteaptă-te la sex după fiecare partidă de tenis, baschet sau altceva.

Capricorn: Ah… cât sex ar mai face cu tine dacă ar avea timp! „Sun-o te rog pe secretara mea, să stabiliţi următoarea noastră întâlnire” sau sex la birou în timp ce el urmăreşte cu un ochi indicele bursier fac parte din ciudăţeniile acestei zodii.

Vărsător: Să spui Vărsător ciudat este un pleonasm. Foarte probabil asta se va reflecta şi în stilul lui sexual. Poate să îi placă să faceţi sex îmbrăcaţi, în locuri sau momente neobişnuite. Iar dacă filmuleţul ajunge pe youtube, cu atât mai funny!

Peşti: Nu are ciudăţenii preconcepute. N-o să scoată camera video ca un Vărsător sau vibratorul cu penetrare dublă ca un Scorpion. Nativului Peşti îi vin spontan, din preaplinul imaginaţiei sale. Aşteaptă-te la orice. Inclusiv să-ţi spună că eşti prima femeie din viaţa lui, în ciuda tuturor aparenţelor.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!