Cine te guvernează…

De Corina Buhagiar, pe

… din punct de vedere astrologic. Planeta care guvernează zodia e responsabilă de multe dintre reacţiile pe care le au nativii, în diverse situaţii.
Soare: guvernează zodia Leului. De aceea aceşti nativi sunt, sau uneori doar îşi imaginează ca sunt, buricul Sistemului Solar, maximum de strălucire, cel mai tare din parcare.

Luna: este patroana celor născuţi în zodia Racului. Aceştia vor avea toane, ca şi ea, care se schimbă zilnic la faţă, şi le va induce de multe ori dorinţa să jelească, ca nişte eroi de tragedie, în lumina Lunii.

Mercur: guvernează Gemenii, cărora le-a dat o limbariţă cu mult succes la public, şi Fecioarele pe care le împiedică de multe ori să trăiască fericite din cauză că gândesc prea mult.

Venus: guvernează Taurii, pe care i-a făcut hedonişti şi gurmanzi, cât şi Balanţele pe care le-a înzestrat cu simţ artistic şi un milion de fiţe.

Marte: este responsabil pentru cât de bătăios şi impulsiv este Berbecul, şi tot el face din Scorpion o persoană puternică pe care, crede-mă, nu vrei să o ai drept duşman.

Jupiter: guvernează Săgetătorul care, la fel ca şi Leul, crede sincer că e o binecuvântare pentru cei din jur. Tradiţional ar guverna şi Peştii – corect dacă ne gândim că Peştii sunt destul de norocoşi să iasă basma curată din toate belelele în care intră.

Saturn: cel neguros şi-a pus amprenta pe Capricorni, aceştia fiind un model de seriozitate şi conştiinciozitate, fără prea mult simţ al umorului, dar şi pe Vărsători care, deşi ceva mai umani, manifestă o detaşare şi o răceală saturniană în cele mai nepotrivite momente.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!