Ce se schimbă la zodia ta după 30 de ani

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 13:32
Până la 30 de ani suntem guvernați de zodia în care ne-am născut, însă după împlinirea acestei vârste, lucrurile se schimbă în horoscop și ascendentul pe care îl avem începe să-și spună cuvântul în privința personalității și acțiunilor noastre.

Ce este ascendentul?

Ascendentul reprezintă semnul zodiacal care răsare în momentul nașterii unei persoane, motiv pentru care acesta se calculează în funcție de numărul de ore dintre răsăritul soarelui și momentul nașterii. Semnul zodiacal în care am venit pe lume ne guvernează caracterul și acțiunile până la 30 de ani, spun astrologii, iar după această vârstă începem să fim influențați mai mult de ascendentul nostru. Așadar, asdendentul este cel care ne influențează trăsăturile fizice (a nu se înțelege aspectul, ci mimica, reacțiile și gesturile feței și modul în care apărem în fața celorlalți), dar și trăsăturile de caracter.

Aceiași experți care citesc în stele mai spun că ascendentul ne guvernează în liniște și ne șlefuiește caracterul după vârsta de 30 de ani, însă începând cu 60-70 de ani, acesta începe să preia controlul pe deplin asupra personalității noastre. Cu alte cuvinte, după această vârstă începem să avem pe deplin trăsăturile semnului zodiacal în care avem ascendentul.

Cum te schimbi dacă ai ascendentul în

Berbec

Acest semn este spontan, inventiv, agitat, agresiv, impulsiv, generos, respectuos. Dacă până acum nu ai fost un om al faptelor, după vârsta de 30 de ani vei lua atitudine, vei schimba ceea ce-ți dorești și vei dori să descoperi lucruri noi. De asemenea, ești de un real ajutor atunci când cineva are o problemă. Dacă nu ai fost o persoană sportivă și aventuroasă până acum, să nu te mire că vei începe să ai astfel de dorințe, de a face mișcare și a încerca tot mai multe experiențe.

Taur

O persoană afectuoasă și loială, responsabilă și stabilă sunt persoanele guvernate de acest ascendent. De regulă se simt bine în zona lor de confort și ratează multe șanse în viață din cauza acestui lucru, însă ies din comoditate imediat ce își dau seama că au ajuns într-unmoment de cotitură. Atunci dau dovadă de o forță rapidă de mobilizare.

Gemeni

Gemenii au în permanență ceva în minte. Își doresc să facă un număr cât mai mare de activități, sunt persoane sclipitoare și le plac provocările și de multe ori, după ce le rezolvă pe ale lor, se bagă și în treburile altora. Se plictisesc repede și sunt adaptabili la orice mediu. Este persoana care te poate asculta atunci când ai o problemă și oferă, la rândul său, sfaturi pertinente. Are totuși o natură duală, putând fi pe cât de bun prieten, pe atât de trădător. Dacă nu se simte bine într-o situație, deși a ajuns la jumătatea drumului în rezolvarea ei, o poate abandona foarte ușor.

Rac

Racii sunt extrem de sensibili și timizi, dar și foarte protectori cu persoanele dragi. Pentru că sunt caracterizați de această sensibilitate sunt și capricioși și schimbători, se întristează imediat și nu-și mai pot controla sentimentele.

Leu

Persoanele guvernate de acest ascendent sunt puternice, îmvingătoare, dornice de putere și mereu în vârf sau la conducere. Carismatice, sigure pe sine, le place să fie în permanență în centrul atenției și fac eforturi uriașe pentru a fi pe placul tuturor. Spre deosebire de celelalte semne, reprezentanților acestui ascendent le și iese foarte bine. Sunt extravagante, le place luxul, iar asta mai mult de dragul imaginii pe care ar putea-o avea în fața lumii.

Fecioara

Analitice și diplomate, persoanele născute sub ascendentul Fecioarei sunt foarte practice și muncitoare. Le place să stea pe margine și să comenteze, mai degrabă decât să se implice. Nu sunt buni lideri, ci mai degrabă consilieri sau sfătuitori. Nu reușesc să se concentreze în echipă, nu știu ce au de făcut într-o astfel de situație. Cel mai bine știe ce are de făcut în dreptul ei și își duce sarcinile la la bun sfârșit cu precizia unui chirurg. Fecioara este extrem de preocupată de prezent, nu are capacitatea de a vedea în viitor și nici să-și facă o imagine de ansamblu asupra lucrurilor din cauza atenției exagerate față de detalii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!