Ce probleme de sănătate poți avea vara asta, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe
Astrele ne pot influența starea de sănătate. Unii dintre noi se pot simți mai bine, alții se pot confrunta cu unele afecțiuni, în funcție de modul în care se aliniază planetele, dar și de predispoziția fiecărui semn zodiacal la diverse boli.

Berbec

Berbecul guvernează creierul și capul și, în general afecțiunile legate de aceste două organe. Te vei confrunta cu probleme emoționale care te vor dezechilibra. Încearcă să nu le dai o importanță prea mare, pentru că altfel vei avea de suferit.

Taur

Ai grijă la sistemul digestiv. Mare atenție ce mănânci în vacanță vara aceasta, pentru că ești predispusă la boli ale acestui sistem. De asemenea, trebuie să conduci cu grijă, iar dacă ești o împătimită a mersului pe bicicletă, trebuie să fii atentă să nu forțezi prea tare, pentru că ai putea avea probleme articulare.

Gemeni

Tranziția planetelor indică, la fel ca în cazul taurilor, probleme ale sistemului digestiv. Și sistemul circular ar putea avea de suferit. Gemenii care suferă de diabet vor fi stabili, pe timpul verii, deci nu vor fi deloc fluctuații ale glicemiei în sistemul lor.

Rac

Racii trebuie să aibă grijă la ce și cât de rece mănâncă, pentru că vara aceasta ar putea face amigdalită sau alte inflamații ale gâtului. Nu vor scăpa nici de răceli sau nevralgii, ori sinuzite, din cauza curentului sau aerului condiționat în exces la care se expun. Trebuie să fie atenți și la alimentație și să urmeze o dietă strictă.

Leu

Leii au un sistemt imunitar foarte puternic, totuși trebuie să aibă grijă pe perioada verii pentru că sunt predispuși la îmbolnăviri. Ușoare probleme de aciditate gastrică sau alte afecțiuni ale sistemului digestiv ar putea apărea de la jumătatea lui aprilie până la sfârșitul lui iunie.

Fecioara

Imediat cum te confrunți cu simptomele unei afecțiuni respiratorii vara aceasta trebuie să intervii. Ești predisousă la bronșite, răceli mai puternice sau tuse, probleme care nu este recomandat să le ignori. Din iunie până la jumătatea lui august te vei confrunta cu artrită. Până la sfârșitul lui august, dacă problemele articulațiilor sunt grave, ar trebui să se opereze: este intervalul optim pentru astfel de intervenții.

Balanța

Infecții virale îți pot crea neplăceri până în septembrie, dar trebie să ai grijă de sistemul dogestiv, pentru că pot apărea probleme legate de aciditatea gastrică. Atenție la ce mănânci în această perioadă. Astrele îți recomandă să îți faci o asigurare medicală sau un abonament, pentru că în a doua jumătate a verii pot interveni probleme grave.

Citește previziunile astrale de azi pentru zodia Balanță

Scorpion

Persoanele de vârsta a doua și cele aflate la senectute care știu că au probleme cardiace trebuie să aibă grijă de sănătatea lor în această vară. Marte tranzitează casa ta și este posibil ca afecțiunile tale să se agraveze. Ai grijă să-ți faci controale periodice și să urmezi o dietă strictă, pentru ca sănătatea ta să fie în parametri normali.

Săgetător

Până pe 3 august, când Marte va părăsi casa Scorpionului, trebuie să fii foarte vigilentă la problemele de sănătate la nivelul sistemului digestiv, tensiune și inimă. Ai nevoie de controale suplimentare și vei fi asaltat de recomandări din opartea rudelor și prietenilor. Nu le ignora, pentru că te pot îndruma pe drumul cel bun.

Capricorn

Tranziția lui Marte prin Scorpion va pune probleme tuturor Capricornilor care suferă de tensiune. În această perioadă este necesar să eviți situațiile stresante, pentru a te recupera cât mai bine. Jupiter intră în Balanță, lucru care pe tine te va ajuta să descoperi vara aceasta care este tratamentul ideal, în cazul unei probleme de sănătate persistente.

Vărsător

Persoanele care suferă de boli ale sistemului respirator sau articular trebuie să fie foarte atente vara aceasta, deoarece ele se pot acutiza. Relaxarea din vacanță îți va prinde bine în lupta cu problemele persistente de sănătate.

Citește previziunile astrale de azi pentru Vărsător

Pești

Vara asta poți face indigestii fie de la diverse bacterii pe care le vei contracta, fie din cauza unor probleme mai vechi ale sistemului digestiv. Dacă nu ai făcut asta până acum, te poți apuca de meditații sau de yoga pentru a-ți ajuta corpul să se recupereze.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!