Ce femeie îi atrage privirea în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Ştii vorba aceea: „Eşti frumoasă, dar nu eşti genul meu”? Referindu-ne doar la aspectul fizic, poţi afla ce tip de femeie atrage bărbatul pe care ai pus ochii…
… în funcţie de zodia lui, pentru a-ţi da seama câte şanse ai să-l seduci la prima vedere.

Iată cum arată femeia perfectă în viziunea unui bărbat, în funcţie de zodia lui!Berbec:
îi fură privirea o femeie brunetă cu părul desfăcut, buzele roşii şi îmbrăcată lejer, dar cu note feminine. Încearcă combinaţia de rochie vaporoasă şi cizme, dacă vrei să-i atragi atenţia.

Taur: eşti avantajată dacă ai forme şi ţi le pui un pic în evidenţă Va aprecia o cămaşă, nu un top mulat. Întoarce privirea după orice blondă cu bucle. Aspectul îmbujorat i se pare sexy.

Gemeni: că să-i atragi privirea trebui să ai un stil vestimentar vesel. Nu te teme să porţi galben. Griurile sunt excluse. Cel mai tare îl impresionează femeile care reuşesc să fie sexy cu părul scurt.

Rac: îi atrage privirea o femeie cu o înfăţişare clasică, care nu apelează la accesorii prea inedite sau contraste de culori.Stilul elegant şi clasic îi fură privirea, la fel şi o femeie îmbrăcată în fustă.

Leu: îi sare în ochi o tipă care este în pas cu tendinţele în modă. Aşa că în această perioadă sigur se uită după femeile care poartă cizmele peste genunchi, pantaloni scurţi şi un palton cu design mai deosebit.

Fecioară: imediat remarcă o femeie care este atent asortată şi are un machiaj discret. Îl atrag coafurile mai sofisticate, cum ar fi cocurile cu bucle şi îi place combinaţie de blugi cu pantofi cu toc.

Balanţă: are o slăbiciune pentru şatenele cu părul creţ, care îşi expun cât mai mult picioarele în vestimentaţie. Îi plac culorile pastelurile în machiaj, şi, per total, preferă o înfăţişare naturală, dar feminină.

Scorpion: părul drept şi lung până la mijloc este febleţea lui. Îi atragi privirea, dacă îţi conturezi ochii cu creion negru. Preferă femeile cu un stil sexy, chiar dacă vorbim de o cămaşă lungă peste colanţi.

Săgetător: o fustă indecent de scurtă, buze roşii, tocuri ameţitor de înalte. Deşi este zodia cea mai axată pe experienţe de viaţă noi, gusturile sale în materie de femei sunt clasice. Are o atracţie inexplicabilă pentru roşcate.

Capricorn: o femeie cu părul prins într-o coadă de cal şi o ţinută office îl atrage instantaneu. Cămăşile albe, fustele cu tăietură în lateral şi tocurile cuminţi îl dau gata. Îi plac femeile cu părul vopsit cu şuviţe.

Vărsător: îi impresionează femeile cu trăsături foarte feminine, deci ochi mari, buze cărnoase, care adoptă o înfăţişare cu iz masculin. Îl atragi dacă porţi pantaloni din piele sau asortezi o rochie cu ghete. 

Peşti: îi plac femeile creative, care emană fantezie prin modul în care se îmbracă, se coafează şi se machiază. Poţi adăuga la o ţinută banală un accesoriu inedit. Este musai să ai părul lung şi vopsit într-o nuanţă aparte.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!