Ce fel de prieten eşti în funcţie de zodie

De Libertatea pentru femei, pe

Calităţile, preferinţele sau obiceiurile de viaţă ale prietenilor tăi te pot ajuta să descoperi ce zodie sunt, fără să-i mai întrebi când s-au născut. Trăsăturile de personalitate, dar şi cele fizice te vor ajuta să descifrezi tainele fiecărui semn astral.
Berbecul, un optimist incurabil
Ai vreun prieten energic şi vorbăreţ, pus pe fapte mari şi gata să preia iniţiativa? Probabil s-a născut sub semnul Berbecului, impulsiv, pasional, dezarmant de sincer şi, mai ales, încrezător în sine. E mereu grăbit, ocupat cu o mulţime de treburi şi uşor dezorientat, gata să renunţe la ce nu merge bine. Este şi un mare amator de petreceri, spune bancuri cu vervă, râde din toată inima şi te face şi pe tine să vezi viaţa în roz. Pentru Berbeci, viaţa nu este deloc complicată. Chiar dacă nu au obţinut ceea ce vor, merg mai departe cu capul sus!
Taurul, preocupat de aspectul fizic
Alura zveltă, pasiunea pentru sport, dar şi pentru mâncare sunt definitorii pentru un Taur. Fire deschisă şi veselă, nativul zodiei este un adevărat cuceritor. Venus, astrul care îi guvernează semnul astral, l-a înzestrat cu un şarm irezistibil, pe care nu îl mai are nicio zodie. Are o personalitate puternică, ştie să se impună, iar în grupurile mari de oameni iese în evidenţă prin inteligenţa sa. Este un om practic şi orientat spre beneficiile materiale. Pe de altă parte, este preocupat de aspectul lui fizic şi încearcă să ţină pasul cu moda, se îmbracă tinereşte şi colorat.
Gemenii, amatori de petreceri
Le place mult să povestească, să spună glume şi să râdă! Sunt mereu în centrul atenţiei şi împărtăşesc tuturor diverse întâmplări din viaţa lor, ba chiar le place să bârfească. Dacă ai un asemenea prieten, aproape sigur s-a născut în semnul Gemenilor. Cu el nu te plictiseşti nicio clipă! Te amuză şi te face să te simţi în largul tău. Este gata mereu să meargă la o petrecere, să iasă în oraş sau să plece într-o călătorie. Îi place schimbarea şi adesea face alegeri surprinzătoare.
Racul, un prieten neaşteptat
Se spune despre Raci că sunt sensibili şi trebuie să fii atent să nu le răneşti orgoliul. Se mai spune că îşi păzesc cu străşnicie viaţa intimă şi că păstrează multe secrete. Dacă şi tu cunoşti o persoană scumpă la vorbă, care se supără din senin şi are tot felul de „toane”, probabil este un Rac. Este greu să le intri în graţii şi mereu ai impresia că aşteaptă altceva de la tine. Dar, dacă vă împrieteniţi, Racul va rămâne un prieten fidel toată viaţa.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!