Ce fac zodiile de Paște

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2020, 18:37
Paștele ne aduce pe toți împreună, spritual, dar mai ales gastronomic. La mesele în familie puteți avea parte de tensiuni și intrigi, sau de armonie și voie bună în jurul mielului. Vezi ce fac zodiile de Paște.

Berbec

Berbecii nu sunt cele mai prietenoase zodii când sunt stresați, iar întâlnirile de familie se termină întotdeauna prost. Pentru că cei dragi îi cunosc bine defectele și știu cum să-l scoată din sărite, nativul din berbec se ceartă cu familia de Paște.

Taur

Taurii au o latură foarte iubitoare când vine vorba de sărbători și cei dragi. Cel mai probabil, nativul acestei zodii încă mai decorează coșulețe sau ouă încondeiate când vine ora de mers la slujba de Înviere.

Gemeni

Gemenii se simt ca peștele în apă la întrunirile de familie de sărbători. Cum de la Crăciun până acum s-au întâmplat multe lucruri, nativul din gemeni abia așteaptă bârfa cu și despre cei dragi. De Paște, cei născuți în zodia gemeni vor bârfi familia cu prietenii și prietenii cu familia.

Rac

Racii se adâncesc în mâncarea tematică și Paștele îi prinde cu mâinile în pască și miel. După ce și-a petrecut ultimele zile gătind și făcând curățenie, nativul din rac este epuizat la final. În plus, pentru că nimeni nu pare să-i recunoască meritele niciodată, se va plânge non stop.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!