Ce ciocolată mănâncă zodiile

De Adina Radu, pe

Învelită într-o cutie frumoasă sau într-un staniol obișnuit, ciocolata este desertul absolut. Nu există nimic mai bun ca ciocolata. Fiecare semn zodiacal are preferințele sale în materie de ciocolată. Influențele astrale și-au făcut loc și în bucătăria noastră. Cum reacționează zodiile în fața ciocolatei primite sau cumpărate?

Berbecul, impulsiv cum îl știm nu va ține cont de tipul ciocolatei. Va mânca toată cicolata cumpărată sau primită în câteva minute. Nu contează dacă este ciocolată cu lapte sau ciocolată cu alune. Berbecul nu face discriminări.

Taurul iubește luxul și de aceea va cumpăra două cutii de ciocolată belgiană și va păstra una și una o va păstra pentru partenerul/partenera de viață. Pe Taur îl vei găsi căutând ciocolata elevețiană sau belgiană pe siteurile de profil. Nu cumpără niciodată ciocolată din supermarket.

Gemenii vor gusta din toate felurile de ciocolată și se vor sătura doar gustând. Gemenii nu au preferințe când vine vorba de ciocolată, și așa nu mănâncă prea des.

Racul este prevăzător ca de obicei, așa că va “trage” de o cutie de bomboane o lună întreagă. Bomboanele cu alcool sau bomboanele cu umpluturi de fructe sunt preferatele lor.

Leul va prefera să guste ciocolata care a apărut azi pe piață. El trebuie să fie primul și când vine vorba de ciocolată.

Fecioara crede că ciocolata nu trebuie mâncată cu mâna. Cicolata ei preferată, cea cu lapte se mănâncă cu lingurița sau furculița.

Balanța, echilibrată cum o știm va cumpăra mereu o ciocolată albă și o ciocolată neagră și își va invita prietenii să o savureze cu ea.

Scorpionul consideră ciocolata cel mai bun afrodisiac, așa că o va folosi mai mult în dormitor, sub formă de cremă de ciocolată.

Săgetătorul își cumpără ciocolată doar din străinătatea, consideră că în țară nu va găsi ciocolata adevărată. Preferă ciocolata cu mentă și ciocolata cu cafea.

Capricornul, perfecționistul adoră trufele belgiene. Le consideră desertul ideal.

Vărsătorul se gândește mereu la sănătate, așa că nu mănâncă ciocolată. Va prefera un baton proteic.

Peștii vor împărți mereu ciocolata lor cu alune. Din păcate, nu va rămâne și pentru ei.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!