Ce cadouri faci unui Taur

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 17 mai 2021, 13:10
Reprezentanții zodiei Taur sunt puternici și tenaci. Le place stabilitatea și siguranța. Dacă sunt lăsați în pace, vor fi cei mai calmi oameni, dar dacă sunt provocați devin cei mai agresivi. Taurii nu sunt foarte pretențioși când vine vorba de cadouri. Vor putea fi cuceriți ușor cu un cadou potrivit personalității lor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cadouri pentru un bărbat Taur

Taurii vor aprecia o cutie cu căpșuni învelite în ciocolată, o programare la un masaj relaxant sau un bilet la un eveniment muzical.

Deoarece Taurul este foarte atașat de casă îi poți cumpăra un scaun confortabil sau chiar unul de masaj. Va fi încântat și de tehnologia modernă, așa că dacă îți permiți, cumpără-i ceva foarte “star trek”.

Taurul adoră calitatea, mai ales când vine vorba de haine. Alege-i o cămașă elegantă cu cu o croială impecabilă din materiale fine.

Chiar și o umbrelă șic foarte masculină ar putea fi pe gustul Taurului. Elegantul Taur se va bucura și de un coș cu brânzeturi și vinuri franțuzești.

Cadouri pentru femeia Taur

Nativele din zodia Taur se vor bucura de flori (violete, liliac) în vaze de cristal. Mirosul florilor îl va prefera și pentru cosmetice (parfumuri, loțiuni de corp).

O programare la spa poate fi considerat un cadou pentru femeia din Taur. Este o femeie care se dedică familiei și carierei, așa că se va simți extrem de răsfățată de un masaj.

Femeia Taur este extrem de sensibilă, iubește materialele delicate, plăcute la atingere, deci dacă ai în plan un cadou care să includă haine gândește-te la materiale ca mătasea, cașmirul, lâna fină etc.

Bijuteriile sunt speciale pentru femeia din Taur. Va aprecia pandativele, colierele și lanțurile. Perlele negre sau smaraldele sunt preferatele ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!