Ce cadou să-i iei de Ziua Îndrăgostiților în funcție de zodie

De Mădălina Manole, pe

Săgetător

Nativii Săgetător, deși înclinați către credință și spiritualitate, sunt și foarte petrecăreți, prietenoși și foarte practici, prin urmare nu poți da greș cu un bilet la meciul echipei preferate. Dacă nu este microbist, orientează-te către un obiect vestimentar pe care cândva la admirat la altcineva sau un bilet la un film pe care își dorește să-l vadă.

Capricorn

Niciodată nu vei da greș cu un nativ Capricorn dacă-i vei face cadou un ceas, însă, ai grijă să fie un ceas clasic și de firmă, în caz contrar s-ar putea să nu ai ocazia să-l vezi purtându-l. Cei născuți sub semnul Capricorn sunt conștiincioși si muncitori și iubesc succesul și funcțiile înalte, prin urmare au nevoie să fie punctuali întotdeauna, nu-i așa?

Vărsător

Nativul Vărsător iubește libertatea, independența și intimitatea deopotrivă, este prietenos și mărinimos, prin urmare cadoul perfect de Ziua Îndrăgostiților este o zi la SPA, unde să se poată răsfăța la masaj și saună și să poate înota în voie în piscină.

Pești

Nativul Pești trebuie investigat în amănunt încă cu un an înainte. Dacă este un nativ Pește pe reflux, introvertit și veșnic neadaptat, nu va da doi bani pe cadoul tău și nici nu se va lăsa impresionat de valoarea materială a acestuia. Însă, dacă este un nativ Pești pe flux, extrovertit, dramatic și sensibil, atunci îl poți cuceri cu o bijuterie, un gadget de ultimă generație sau o excursie la capătul pământului.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Sursă foto: 123rf.com, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!