Ce cadou să-i iei de Ziua Îndrăgostiților în funcție de zodie

De Mădălina Manole, pe

Leu

Pregătește-te intens, căci un nativ Leu nu va fi mulțumit prea ușor sau…mai corect spus, prea ieftin. Pentru a-l impresiona va trebui să spargi pușculița și să-i cumperi cea mai scumpă bijuterie posibilă. Cei născuți sub semnul Leu apreciază luxul, lucrurile fine și de firmă și au nevoie de bunăstare pentru a supraviețui.

Fecioară

Fără îndoială un nativ Fecioară va fi încântat să primească o carte, pe cât posibil ultima carte apărută în librării sau cartea aceea scrisă de autorul lui preferat și pe care nu și-a permis încă să o cumpere. Cei născuți sub semnul Fecioară sunt inteligenți, meticuloși și le place să țină pasul cu tehnologia. Ah, și adaugă și o felicitare de dragoste la cadoul de Ziua Îndrăgostiților.

Balanță

Nativii Balanță iubesc frumusețea, echilibrul și armonia, prin urmare de Ziua Îndrăgostiților îi poți surprinde cu un buchet mare de flori alături de care să atârni un bilet de vacanță. Ai grijă să alegi o destinație liniștită, în care să se poată relaxa și să poată admira natura în voie.

Scorpion

Dacă ne gândim că nativii Scorpion pot fi cuceriți înainte de toate în pat… atunci te lăsăm să-ți folosești imaginația. Putem doar adăuga că lenjeria intimă fină și de calitate, vinul roșu și cătușele nu ar trebui să lipsească din cadoul de Ziua Îndrăgostiților.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!