Ce ai în comun cu vedetele în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Te-ai întrebat vreodată care a fost motorul succesului vedetelor autohtone şi de peste hotare, pe care le admiri? Ele au ştiut să îşi exploateze calităţile la maxim!
Unica.ro îţi propune şi ţie o reţetă a succesului! În funcţie de zodie, tu şi vedetele tale preferate dispuneţi de aceleaşi trăsături astrologice. Aşadar, nu îţi rămâne decât să le descoperi şi să îţi pui în mişcare întreg potenţialul, pentru a avea şi tu succesul lor în plan profesional, dar şi personal.

Iată care sunt trăsăturile pe care le ai în comun cu trei vedete născute în aceeaşi zodie cu tine!

Ce ai în comun cu vedetele în funcţie de zodieBerbec

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Andreea Berecleanu, Jennifer Garner şi Reese Witherspoon. Ce au cele trei în comun? La prima vedere par invicibile, dar când zâmbesc le zăreşti gingăşia.

Da, sunt femei puternice, dar care au şi o latură mai copilăroasă, pe care o afişează în momentele de bucurie.

Cele trei vedete nu au lăsat carierele solicitante să le răpească din timpul petrecut cu familia.

Se bucură de succes în lumina reflectoarelor, fără să apeleze la „atuurile fizice”, timp în care reuşesc să fie şi mămici desăvârşite. În plus, cele trei au preferat să îşi unească destinele cu bărbaţi din acelaşi domeniu profesional.

Ce ai în comun cu vedetele în funcţie de zodieTaur

Vedetele care sunt născute în aceeaşi zodie cu tine sunt: Oana Sârbu, Jessica Alba şi Janet Jackson. Ce au cele trei în comun? Sigur le-ai remarcat tonul vocii, calm şi blajin.

Cele trei vedete sunt foarte senzuale şi au o fire mai liniştită, care emană mult mister.

În plus, au o frumuseţe aparte, care dăinuie în timp. Şi-au menţinut fizicul fără cusur în toţi aceşti ani, de când au intrat în atenţia noastră.

În plan profesional ele preferă să se îmbogăţească şi spiritual, nu doar financiar. De altfel, cele trei vedete nu au făcut paşi în carieră doar de dragul de a câştiga faimă, ci au preferat să facă acele mişcări care să le pună în evidenţă talentul.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!