Cum iubeşti în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe

Totul se învaţă, inclusiv senzualitatea şi măiestria în ale dragostei. Am analizat fiecare zodie şi am descoperit cum iubeşti în funcţie de data naşterii. Interesant, nu?

Berbec: Se aprind repede, mai ales dacă întâlnesc un bărbat pasional şi neşovăitor. Sunt printre puţinele femei dispuse să ia iniţiativa în pat. Iubirea lor e arzătoare şi preferă partidele scurte şi intense, în locul celor lungi şi premeditate.
 
Taur: Adevărate maratoniste ale amorului, femeile Taur au un apetit sexual egalat doar de femeile Scorpion. Dar asta nu înseamnă că e dispusă să accepte orice! Bărbatul lor trebuie să fie tandru, romantic şi să reziste la ore întregi de dezmierdări.
 
Gemeni: Femeile Gemeni au nevoie, înainte de orice, de stimulare mentală, un bărbat inteligent, dibaci în a folosi cuvintele de alint. Altfel, se apind greu sau nu rezistă mult. Foarte importantă pentru ele este şi variaţia, surprizele pe care iubitul le oferă.
 
Rac: De o sensibilitate aparte, femeile Rac sunt adorabile în pat, mai ales pentru cel care ştie să-i câştige încrederea şi să-i trezească inima. Din păcate, au tendinţa să fie prea dependente de iubitul lor şi pot dezvolta tendinţe masochiste.
 
Leu: Femeia Leu are nevoie de un cadru princiar în care să se poată manifesta după pofta inimii. Iubirea ei e copleşitoare, mai ales dacă se simte admirată aşa cum merită. Îi plac desuurile sofisticate şi să se privească în oglindă în timpul sexului.
 
Fecioară: Unii consideră femeile Fecioară prea pudice şi inhibate sexual. Nimic mai greşit! Au un apetit solid, demn de un semn de Pământ, numai că nu i-l trezeşte oricine. Fecioarele sunt foarte critice şi selective, dar o dată ales, bărbatul lor nu are de ce să se plângă.
 
Balanţă: Din tot zodiacul, femeile Balanţă par cele făcute special pentru flirt şi amor rafinat. Nu rezistă prea mult şi se inhibă în faţa lipsei de curtuazie sau a animalităţii, însă celor pe care îi iubesc le oferă clipe de neuitat!
 
Scorpion: Pentru femeile Scorpion sexul e motorul vieţii. Sunt cele mai pasionale din zodiac şi nu se dau în lături de la experienţe şi fantezii sexuale. Poate consuma bărbaţii pe pâine, dar ca să se ataşeze are nevoie de devotament şi fidelitate absolută.
 
Săgetător: Sunt femei fără prejudecăţi, dornice să satisfacă şi să-şi satifacă dorinţele erotice. Nu e exclus să aprecieze sexul şi ca pe un sport sănătos. Preferă partidele intense şi interesante, iar senzualitatea ei este arzătoare.
 
Capricorn: Chiar şi când e foarte îndrăgostită, femeia Capricorn are nevoie de tandreţe şi preludiu prelungit ca să se deschidă erotic. Lângă bărbatul potrivit, face minuni în pat, dar altfel poate considera sexul o obligaţie de care se achită rapid, fără prea multă fantezie.
 
Vărsător: Femeilor Vărsător le place să experimenteze şi pot să o facă chiar şi fără să se implice emoţional. Pentru ele, sexul trebuie să fie ori plăcut, tandru şi odihnitor, ori spontan şi neobişnuit. Îşi pierd repede interesul lângă un bărbat lipsit de fantezie.
 
Peşti: Femeile din această zodie caută idealul în dragoste, inclusiv în cea fizică. De regulă au mai multe experienţe decât alte zodii. Dacă găsesc un bărbat puternic i se pot devota până la uitare de sine. Chiar şi o iubire de-o noapte o pot încarca cu emoţia şi valoarea pe care altele o dau „iubirii vieţii lor”.
 
Foto:Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro