Cât de bun este la pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Zodiile au atât calităţi, cât şi defecte, iar sexul nu face excepţie. Aşa că unele zodii sunt mai bune la pat decât altele. Eşti curioasă ce notă ar primi iubitul tău în aşternut,…
… în funcţie de zodia lui… sau poate vrei să ştii cu ce bărbat merită să ai o aventură de-o noapte? Noi am dat note, de la 1 la 10, fiecărei zodii, în funcţie de trăsăturile lor din plan sexual.

Chiar dacă nicio zodie nu a rămas repetentă la capitolul sex, nu toţi bărbaţii sunt de nota 10, cel puţin nu dacă le ne luăm după calităţile şi defectele cu care i-au inzestrat astrele.

Berbec: nota 7

Este cel mai grăbit bărbat în pat. Oare câte femei pot ajunge la orgasm înaintea lui? Odată ce a ejaculat, berbecul cade lat, iar tu rişti să rămâi nesatisfăcută.

Taur: nota 10

Felicităm Taurul pentru libidoul său de fier. Are mereu chef de sex şi, ghici ce? Poate rezista o noapte întreagă. Este foarte energic. În plus, ştie să atingă o femeie ca nimeni altul.

Gemeni: nota 9

Te duce cu vorba în patul lui, oricât de timidă sau raţională ai fi şi trebuie să-l apreciezi pentru asta. Mai apoi, acest nativ pune accent pe preludiu şi vine în pat cu multe jocuri erotice incitante.

Rac: nota 8

Este romantic, iar dacă eşti genul de femeie care face dragoste, nu sex, atunci el este partenerul ideal. Totuşi, trebuie să-l taxăm pentru nesiguranţa lui. Face uneori gesturi stângace, iar tu trebuie să-l tot încurajezi.

Leu: nota 9

Este atât de preocupat să facă impresie bună că îţi va oferi cele mai tari partide de sex… şi asta pe termen lung, nu doar în primele dăţi. Evident, îi scădem un punct pentru că intenţiile sale nu sunt altruiste.

Fecioară: nota 8

Este genul de bărbat care învaţă repede cum să satisfacă o femeie în funcţie de indicaţiile ei. Îşi doreşte sincer să o vadă fericită. Pierde însă puncte pentru că este cam tipicar în pat şi te poate stresa cu regulile lui.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2