Care sunt atuurile tale fizice, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2020, 12:51
Astrologii au alcătuit un profil fizic al nativilor din cele 12 zodii. Corp atletic, privire pătrunzătoare sau trăsături fine, află care sunt atuurile tale fizice, în funcție de zodie.

Citește și – NASA a descoperit cea de-a 13-a zodie! Cum se schimbă întreg horoscopul

Berbec

Nativele zodiei Berbec se remarcă prin ochii frumoși și veseli, de obicei verzi sau albaștri, plini de luminițe jucăușe, precum și caracterul acestei zodii. De asemenea, femeia Berbec cucerește și prin zâmbetul ei cald și vocea senzuală.

Taur

Femeile născute în zodiac Taur reușesc să impresioneze cu formele lor pline – sânii mari, șolduri rotunde și buze cărnoase. Pot face oricând o nouă cucerire, fiind suficient să își pună corpul în valoare.

Gemeni

Nativa din Gemeni este înconjurată de un farmec cu totul particular, indiferent că este sau nu frumoasă. Întreaga ei ținută inspiră tinerețe, prospețime și o alură sportivă.

Rac

Femeia Rac se remarcă printr-o expresie facială prietenoasă, ochi mari și rotunzi. De asemenea, ea se distinge printr-un piept generos, ceea ce nu e de mirare având în vedere legăturile ei puternice cu maternitatea și dragostea pentru familie și copii.

Leu

Principalul atu al unei Leoaice este podoaba capilară bogată și strălucitoare, blondă sau șatenă, cârlionțată sau nu, însă mereu îngrijită. De asemenea, orice reprezentată va atrage toate privirile prin mersul ei de gazelă, ținându-și capul ridicat și mândru.

Fecioară

Femeia din Fecioară se remarcă prin ochii mari și strălucitori, care reflectă sinceritatea din sufletul ei. Trăsăturile feței sunt mici și delicate, cu sprâncene arcuate și nas drept, cu o gură mică și dinți ca un șirag de mărgele. Având tenul trandafiriu și trupul aparent fragil, această nativă este conștientă de frumusețea ei și poate devine narcisistă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!