Calităţile şi defectele zodiilor în pat

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 17 februarie 2020, 17:22

Comportamentul sexual ne este dictat şi de semnul zodiacal, astfel că zodia în care eşti născută te-a înzestrat atât cu calităţi, cât şi cu defecte în pat.
Descoperă-le pe ale tale, dar şi pe ale iubitului tău, pentru a ştii ce trăsături să dezvoltaţi şi pe care să le ajustaţi, pentru a vă potrivi şi mai bine în plan sexual.

Iată care sunt calităţile şi defectele zodiilor în pat!

Berbec

Calităţi: Berbecul este entuziast în pat şi poate să se bucure de o partidă de sex, chiar dacă este stresat, asta pentru că ştie să facă din sex o prioritate. Foarte rar va refuza o partidă de sex. Între aşternuturi este vulcanic, spontan şi cu imaginaţie. În pat ştie atât cum să conducă, cât şi cum să se lase condus.

Defecte: Berbecul este una dintre cele mai egoiste zodii în pat. Nu prea îi pasă de plăcerea celuilalt, dar îşi va satisface partenerul pentru că nu vrea să lase o impresie proastă în pat. Totodată, îi place să dea multe indicaţii, aşa că riscă să devină cam pretenţios.

Taur

Calităţi: Taurul este cel mai senzual semn zodiacal, care face din sex o artă. Este atent la cum şi cât atinge. Poate rezista şi o noapte întreagă, pentru că este caracterizat de forţă şi perseverenţă în pat. Dacă simte că are un partener devotat, Taurul îi va îndeplini orice dorinţă sexuală.

Defecte: Taurul nu excelează la capitolul imaginaţie în pat, căci trăieşte sexul mai degrabă cu simţul tactil, punând accent pe simţirile fizice. Totodată, poate să devină posesiv în pat, aşa că nu se va înţelege cu un partener căruia îi place să preia controlul.

Gemeni

Calităţi: Nativul născut în zodia Gemeni adoră jocurile erotice şi este în stare să scape de inhibiţii pe oricine cu tacticile lui. Ştie cum să tachineze, aşa că te surprinde cu senzaţii intense obţinute pe căi neobişnuite. În pat îi place să provoace reacţii extreme, aşa că depune mult efort pentru plăcerea celuilalt.

Defecte: Este destul de capricios, deci greu de mulţumit. Are o latură mai crudă, aşa că îşi poate şoca partenerul cu remarcile sarcastice în cele mai intime momente. Pentru că este atât de nehotărât cu privire la ceea ce vrea apare destul de uşor incompatibilitatea cu cel de lângă el.

Rac

Calităţi: Racul este un partener sensibil, care consideră că nevoile celuilalt sunt foarte importante. Ştie cum să aducă un zâmbet de satisfacţie chiar şi pe chipul celui mai pretenţios partener. Trăieşte sexul cu intensitate maximă şi nu se fereşte de implicarea emoţională din timpul sexului. Aşa că, face gesturi romantice, care merg la inima celui cu care are o relaţie.

Defecte: Poate acorda sexului o importanţă uneori prea mare. După el sexul trebuie să valideze ceva. Racul va fi dezamăgit dacă nu îi sunt apreciate şi răsplătite eforturile şi se va retrage. Preferă să facă asta, decât să zică ce îl deranjează.

Află calităţile şi defectele celorlalte zodii în paginile următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!