Atenție! Planeta Marte își începe mersul retrograd prin Vărsător și va afecta toate zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 27 iunie 2018, 17:03
Pe data de 27 iunie 2018, planeta Marte își începe mersul retrograd prin zodia Vărsător, iar acest aspect vine cu influențe mai puțin benefice pentru toate zodiile, influențe care vor fi resimțite aproximativ două luni.

Retrogradarea unei planete ne îndeamnă să ne întoarcem în trecut (mai exact în perioada sa de mers direct) și să rezolvăm ceea ce am evitat sau am lăsat nefinalizat atunci. Retrogradarea lui Marte, la modul general, vine cu obstacole în demararea acțiunilor și ne îndeamnă la pace și la menținerea neutralității. Faptul că se petrece în zodia Vărsător, cere purificare la orice nivel, vindecarea rănilor din trecut și renunțarea la victimizare și dramatizare. Cere mai multă încredere în forțele proprii, maturizare emoțională și asumarea responsabilităților propriilor noastre fapte. Iată cum influențeaza Marte retrograd prin Vărsător fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor resimți din plin influența planetei Marte în retrogradare, având în vedere că Marte este guvernatorul lor. Nativii Berbec sunt sfătuiți să nu ia decizii importante în următoarele două luni, să nu se implice în proiecte noi, să nu intre în conflicte cu prietenii și să devină mai îngăduitori.

Taur

Retrogradarea planetei Marte în semnul Vărsător îi va afecta pe cei născuți în zodia Taur întocmai în sectorul profesional, unde aspectele astrale vor favoriza piedici în realizarea sarcinilor. De asemenea, nativii Taur vor avea la dispoziție două luni pentru a reevalua și reorganiza anumite aspecte care țin de locul de muncă și de colaborările extra.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi afectați de Marte retrograd în sectorul călătoriilor, studiilor, dar și principiilor și valorilor de viață. Nativii Gemeni vor amâna o deplasare sau aceasta se va produce cu multă greutate și li se cere o atenție deosebită la drum, pentru a evita accidentările. Cei care au de primit vești legate de studii, admitere la o facultate peste hotare, trebuie să se aștepte la amânări.

Rac

Planeta Marte guvernează casa carierei la Rac și retrogradarea în semnul Vărsător va afecta segmentul financiar al nativilor. Cei născuți în zodia Rac vor întâmpina blocaje și amânări legate de intrarea în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri sau bun de valoare. Cei care au de primit un credit se pot confrunta cu blocaje în obținerea lui, iar situația nu este roz nici în privința banilor pe care nativii îi dețin împreună cu partenerul.

Citește și – Soarele intră în zodia Rac pe 21 iunie 2018. Cum vor fi influențate zodiile de acest aspect

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!