7 secrete ale femeii din zodia Berbecului care o fac unică

De Unica.ro, pe

Experiență de viață, educația, contextul și micile detalii formează mereu marile caractere. La această listă se poate adăuga însă și profilul astrologic al fiecărei persoane. În mod evident, fiecare zodie este reprezentată de câteva trăsături care o fac unică. Iar astăzi vorbim despre una dintre zodiile puternice. Luptătoare, independentă, curajoasă, cu inițiativă, femeia care se naște în zodia Berbecului are cu adevărat câteva calități care o fac unică. Astfel de provocări ale zodiei nu o vor descuraja în niciun moment, datorită unor puncte forte extrem de apreciate la o persoană și nu foarte ușor de găsit.

7 secrete ale femeii din zodia Berbecului care o fac unică:

  1. O femeie puternică

O femeie aflată în zodia Berbecului este considerată foarte puternică, zeloasă și chiar de multe ori impunătoare în fața bărbatului de lângă ea. Preferă să fie independentă și rareori cere confirmare din exterior pentru ambițiile ei. Deoarece planeta dominantă a Berbecului este Marte, o femeie aflată în această zodie va fi mereu plină de energie și entuziasm și nu se va feri niciodată să-și controleze fiecare aspect al vieții.

  1. Caută mereu să-și rezolve singură problemele

Atunci când o femeie din această zodie va cere ajutorul cuiva, situația va fi ori cu adevărat copleșitoare, ori nu are nicio altă soluție de a găsi o rezolvare. Și asta pentru că această zodie nu acceptă ca o altă persoană să o salveze de fiecare dată. Nu va aprecia un bărbat dominant alături de ea, însă nici nu se va mulțumi cu un partener pasiv și care se lasă condus prea ușor.

  1. Vrea mereu să fie activă

Orientată mai mult spre carieră, viața profesională a unei femei din zodia Berbec va rămâne foarte importantă chiar și după ce a făcut pasul cel mare într-o relație, spre căsătorie. Nu va accepta să devină casnică și va cere mereu drepturi egale în relația de cuplu. Așa cum ea va crede mereu în visele și ambițiile bărbatului cu care își împarte viața, va aștepta reciprocitate la acest capitol.

  1. E puțin idealistă

Berbecii, prin trăsăturile lor fundamentale, sunt deseori idealiști peste măsură atunci când vine vorba despre parteneri, dar și despre relațiile lor. Ea va spune mereu ce crede și ce vrea de la o relație, pentru că dragostea este un capitol foarte important în viața ei.

  1. Dar și pasională

O femeie Berbec va dori mereu mai multă pasiune în intimitatea de cuplu și va aștepta ca acest lucru să vină de la partener. Totuși, ea nu se va feri să facă primul pas într-o relație, dacă bărbatul se mișcă prea încet.

  1. E loială

Nu există toleranță pentru infidelitate în cazul unei femei care aparține cestei zodii. Având un caracter extrem de puternic, va reuși să reziste tentațiilor.

  1. Dar și posesivă

Dacă este un lucru la care bărbații trebuie să fie atenți atunci când stau cu o femeie Berbec, acela este gelozia. O parteneră din această zodie va fi posesivă și va pune mereu presiune pe partener, iar certurile de cuplu vor fi mereu cu scântei.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Look Studio

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!