Top 6 zodii puse pe scandal

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 01 octombrie 2015, 16:34
Furia este o stare pe care cu greu o putem manageria, atunci când suntem provocați ori când suntem loviți acolo unde doare mai tare. Semnul sub care te-ai născut îți influențează reacțiile. Tocmai de aceea există zodii care ies mai puțin șifonate din conflicte și altele care sunt mereu puse pe scandal și reacționează urât atunci când sunt provocate.

Iată care sunt zodiile mereu puse pe scandal!

1.Pești

Peștii sunt de obicei tăcuți, dar și extrem de sensibili. Sensibilitatea lor îi face în același timp și extrem de irascibili și cu greu suportă vreo critică din partea cuiva. Numai când aude că i se face observație, reprezentantul acestui sem zodiacal sare ca ars și face caz din nimic. Mai mult, te ține minte și atunci când greșești, imediat te sancționează. Motiv pentru care Peștii au parte de conflicte aproape în fiecare zi.

2.Berbec

Zodia ta se află sub semnul focului. Găsești motiv de scandal cam din orice și nu-ți trebuie mult până te aprinzi și începi să tuni și să fulgeri. Este semnul zodiacal cel mai predispus la certuri și cu cele mai frecvente ieșiri violente. Berbecul este considerat imaturul zodiacului, fiind cel mai imatur dintre toți, de aceea de comporți ca un copil răsfățat.

3.Scorpionul

Deși este un semn de apă, Scorpionul poate trece cu ușurință și drept o zodie de foc, din cauza comportamentului intempestiv. Este un semn guvernat de Marte, zeul Războiului, și de Pluto (Zeul Controlului) și caută să stârnească certuri cu orice preț, doar de dragul de a demonstra cât de bine poate face față unui conflict. Sunt oportuniști și exploatează orice situație. De asemenea, nu sunt adepții principiului ”Uită și iartă!”. Dcaă te-ai pus rău cu un Scorpion, acesta te va ține minte toată viața.

4.Fecioara

Semnele de pământ, din care face parte și Fecioara, nu caută motive pentru a isca o discuție. Însă Fecioara își iese repede din fire atunci când este greșit înțeleasă. Ceea ce se întâmplă destul de des. Iar când explodează, crizele pe care le face o Fecioară le depășesc în intensitate până și pe cele ale Berbecului.

5.Săgetătorul

Este un semn pozitiv, însă este extrem de insensibil atunci când cei din jurul său au o problemă. Își spune cu aceași răceală părerea, chiar dacă nu sunt întrebați, lucru care îi scot din sărite pe cei vizați de criticile săgetătorului. Așadar, acest semn se angrenează fără să vrea într-un conflict. Puși în fața unei asemenea situații, se enervează atât de tare, încât se blochează și nici măcar nu știu cum să reacționeze.

6.Capricornul

Este cel mai serios semn din zodiac și, deși este semn de pământ, adică predispus sensibilității feminine, Capricornul are mai degrabă trăsături masculine în comportament. Este practic, aplicat și la fel de insensibil precum Săgetătorul, iar sursa conflcitelor sale este foarte asemănătoare cu a acestuia din urmă. Lipsa de sensibilitate și seriozitatea îl fac greu de ”digerat”, iar cei care nu-l suportă îl pot provoca foarte ușor. Și atunci când este lovit sub centură, Capricornul face o criză atât de violentă încât nici prietenii săi nu-l mai recunosc.

Sursa foto: pixabay.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!