(P) Vrei o carieră în marketing digital? Specializează-te rapid cu MAKE IT ACADEMY – Academia de marketing online

Te interesează o carieră de care nu te vei plictisi niciodată? Care te provoacă să fii în pas cu trendurile și să te perfecționezi zi de zi? O carieră care să-ți pună la încercare creativitatea și dragostea de nou? Atunci ia în considerare alegerea unei cariere în marketing-ul online, chiar dacă nu ai încă experiență în acest domeniu.

De ce să optezi pentru o carieră în marketing online?

Marketing-ul online este un domeniu atât de volatil încât experiența nu este neapărat o cerință obligatorie pentru a pune bazele unei cariere de succes. Toate cunoștințele necesare le poți obține urmând o serie de cursuri marketing și prinzând din urmă cu ajutorul colegilor de breaslă. De asemenea, nu ai nevoie neapărat de o diplomă în marketing de la o universitate de prestigiu, iar acreditare poți obține și prin absolvirea de cursuri marketing online acreditate.

Marketing-ul digital nu este doar o toană a advertiserilor, ci o metodă de publicitate care va fi folosită mult timp și de acum încolo. Cel mai mare avantaj pe care îl oferă internetul este posibilitatea răspândirii rapide a oricărui mesaj cheltuind mai puțin decât pentru metodele tradiționale. De exemplu, o campanie Google Ads poate transmite o știre despre un nou produs la mii de utilizatori, într-o fracțiune de secundă, în schimbul unui preț infinit mai mic decât costului unui panou publicitar. Și spre deosebire de cel din urmă, rezultatele obținute prin folosirea motorului de căutare se pot evalua și analiza pentru maximizarea profitului și eficientizarea campaniilor viitoare.

În plus, într-o eră a digitalizării ca cea în care trăim, adaptarea la cerințele consumatorilor și preferințele lor online este vitală pentru succesul în afaceri. Companiile incapabile de a răspunde cerințelor clienților lor și de a fi prezente măcar virtual în viața acestora, riscă să fie înghițite de alți jucători mai competitivi din același domeniu de activitate.

Specializează-te rapid cu MAKE IT ACADEMY – Academia de marketing online

MAKE IT ACADEMY – Academia de marketing online este locul unde poți urma cursuri de marketing digital care să devină baza noii tale cariere. Aceste cursuri reîncep în data de 14 septembrie 2019 și se adresează tuturor persoanelor, atât angajați cât și antreprenori care urmăresc să obțină rezultate rapide și sigure în domeniul publicității virtuale.

În ton cu cele menționate mai sus, nici pentru cursurile MAKE IT ACADEMY nu ai nevoie de experiență pentru a te pune pe treabă. Ele pornesc de la noțiunile de bază, ajungând să atingă mai târziu nivele avansate de competență. Astfel, indiferent dacă nivelul tău inițial este unul începător sau intermediar, vei putea profita la maxim de tot ce ți se oferă. Iar la finalul cursurilor, obținând o acreditare recunoscută de Ministerul Muncii și Educației Naționale, dar și de Comisia Europeană, ce atestă faptul că ai cunoștințe avansate în fiecare modul studiat în parte, ești gata pregătit să înfrunți piața muncii și să găsești o poziție în IT perfectă pentru tine sau să-ți iei inima în dinți și să devii un nomad digital ca freelancer. 

Ce module studiezi la MAKE IT ACADEMY – Academia de marketing online?

Marketing-ul online presupune cunoașterea și capacitatea de a folosi o serie largă de instrumente de promovare. Cele mai importante din acestea sunt tratate în cadrul cursurilor MAKE IT ACADEMY. Și pentru a acorda cursanților posibilitatea de perfecționate, fiecăruia din aceste instrumente îi este dedicat câte un modul în parte după cum urmează:

SEO practic

SEO este cea mai eficientă metodă de a obține trafic organic pentru un site, dar și cea care presupune cel mai mult efort și dedicare. Nu este ușor să optimizezi un site astfel încât să-l faci atractiv pentru Google, dar rezultatele sunt pe măsura muncii tale.

Social Media & Facebook Ads

Canalele de comunicare precum Facebook și Instagram sunt două din cele mai puternice instrumente de marketing de care dispunem cu toții. Dar prin simplul fapt că avem acces la ele nu înseamna că suntem și capabili de a le folosi în scopul firmei pe care o reprezentăm, dacă nu le cunoaștem secretele. Fiecare din ele are un mod de abordare aparte și de asemenea, câte un profil al consumatorului diferit.

Google Ads

Pentru cei care caută scurtături și sunt dispuși să investească în reclamele online, Google Ads este cea mai bună soluție de a ajunge rapid pe prima pagină a motoarelor de căutare. Dar indiferent de bugetul de care dispui pentru reclamă, întotdeauna se pot obține rezultate mai bune prin cunoașterea modulului de funcționare al acestui instrument de marketing imbatabil.

Google Analytics

Cine ți-a vizitat site-ul? Ce pagini a citit? Și cel mai important, cât timp a-i reușit să-i captezi interesul? Sunt doar câteva din întrebările al căror răspuns îl poți afla cu Google Analytics. Iar aceste informații, dacă știi cum să le folosești în avantajul tău, te ajută să-ți dezvolți site-ul și să atragi mai multă audiență.

Content Writing

Există nenumărate moduri în care poți scrie un articol, iar modulul dedicat content writing-ului este ocazia ideală pentru a învăța despre diferențele dintre ele. Un advertorial de exemplu, cu toate că nu urmărește decât să atragă atenția cititorilor asupra unui anumit produs sau companie, trebuie scris în așa fel încât să pară cât mai natural și provocator și să nu sugereze idea de publicitate. La polul opus, un comunicat de presă este un tip de articol al cărui scop trebuie să reiasă clar din text și să nu lase loc de interpretări.

Marketing Automation

Pentru o rată mai mare de conversie în schimbul unor costuri relativ mici, stăpânirea metodelor de marketing automation este vitală. Aceste metode presupun automatizarea activității de marketing în vederea economisirii de timp, dar și obținerii unor profituri mai mari.

E-commerce

E-commerce este modulul în care înveți totul despre vânzările online. Doar pentru că ți-ai creat o pagină unde potențialii clienți au acces la produsele tale nu înseamnă că vei genera și câștiguri dacă nu știi cum să-ți promovezi magazinul în mediul virtual. Iar un volum al vânzărilor sub așteptările inițiale poate fi foarte demoralizator și de aceea, e-commerce-ul este una din specializările cu care trebuie să te familiarizezi înainte de a începe orice afacere online.

Marketing Digital

Modulul de marketing digital este modulul în care înveți despre strategie, marketing afiliat, mobile marketing și alte metode de a-ți contura prezența online. Împreună cu celelalte instrumente de marketing, cunoștințele dobândite în urma acestui curs te vor ajuta să-ți câștigi pe drept locul în universul digital și să începi cu dreptul în noua ta carieră.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!