(P) Tehnologia inovatoare a smartwatch-urilor – monitorizare optimă a stării de sănătate

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 august 2019, 17:45

Într-o eră în care domnește evoluția tehnologică, smartwatch-urile au devenit o necesitate. Progresul este vizibil. Granița dintre utilizarea telefoanelor doar pentru apeluri până la gadget-uri mai performante decât unele modele de laptop-uri a fost încălcată cu câțiva ani în urmă. 

Un smartwatch a fost văzut o perioadă ca fiind un moft. În prezent, un ceas inteligent are implementate funcții ce revoluționează fitness-ul, monitorizarea stării de sănătate și alte aplicații regăsite în telefoane. Avantajul pe care au mizat marii producători de pe piața telefoniei mobile și nu numai, este accesibilitatea. Prețurile acestui smartwatch încep de la 999 lei.

Stilul modern este unul ce se bazează pe optimizare și minimalism. Un ceas inteligent sau o brățară pentru fitness nu reprezintă numai un dispozitiv ce afișează ora. Specificațiile sale sunt rezultatul unei competiții acerbe între inovațiile tehnologice de pe piață. Alegerea unui accesoriu util pentru fitness este influențată din ce în ce mai mult de brand. Astfel, un gigant pe această piață de profil este Samsung. 

Modelele de accesorii pentru fitness Samsung și-au câștigat renumele prin funcțiile de actualitate implementate. Fiind lansate recent, smartwatch-urile Samsung Galaxy Watch Active pentru fitness întrec limita utilului. Magazinele se întrec în prețurile oferite, iar un punct de reper ce prezintă accesibilitate financiară este GSMnet. 

Pasionații de tehnologie și inovație recomandă achiziționarea gadget-urilor din magazine de profil. Această mențiune este una practică. În primul rând, serviciile oferite în timpul garanției sunt calitative și asigură o funcționare optimă în urma reparațiilor. Pe GSMnet.ro se regăsește o gamă variată de articole și gadget-uri ce fac în prezent viața mai ușoară prin funcții tehnologice de actualitate.  

Modele de ceasuri pentru fitness de pe GSMnet.ro

În ultimul timp, ritmul alert și activitățile zilnice implică un nivel mai mic sau mai mare de stres. Este un termen atât de utilizat încât parcă și-a pierdut sensul. Este mai puțin știut faptul că o viață stresantă influențează ritmul cardiac și implicit sistemul respirator. 

Noua generație de ceasuri Samsung Watch Active 

Mai mult decât un simplu ceas de fitness care monitorizează activitățile fizice și oferă sfaturi practice pentru îmbunătățirea stării de sănătate. 

Ce funcții determină adoptarea unui stil de viață sănătos?

  • Activitate zilnică

Este un mod practic ce menține ritmul activităților. Prin design-ul simplu și funcțiile implementate, ceasul Galaxy Watch Active de la Samsung este impulsul ce stârnește motivația de a alege un stil de viață sănătos. 

Senzorii de mișcare dedicați urmăresc automat șapte tipuri de activitate, fiind utilizat în timpul exercițiilor de fitness fără necesitatea unei gestionări manuale printre senzorii cu care sunt dotate aceste game de ceasuri se numară: accelerometru, barometru, giroscopic, senzor HR și de lumină

  • Design ce permite personalizarea

Fiecare persoană are posibilitatea de a asocia diferit culorile ale smartwatch-ului cu propriul stil de viață, stilul vestimentar și preferințele de design. În prezent sunt disponibile în magazinul online GSMnet.ro variantele cromatice: roz prăfuit, argintiu, verde și negru. 

  • Gestionarea stresului

Un ceas care să monitorizeze limitele este într-adevăr o inovație pe toate planurile. Galaxy Watch Active ce se regăseste la GSMnet trimite alerte instantaneu când este detectată o creștere anormală a ritmului cardiac. Mai mult decât atât, stresul este diminuat prin gestionarea respirațiilor. Principiul de bază este unul destul de simplu, dar eficient. 

În catalogul de pe GSMnet.ro se regăsesc modele diverse ale ceasurilor Galaxy Active Watch  împreună cu accesorii Samsung și alte produse de la renumitul brand Samsung. 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!