(P) Te muți în casă nouă? 10 piese de bază pe care trebuie să le ai pentru un minimum de confort!

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 septembrie 2019, 13:46

 Începuturile sunt întotdeauna frumoase, iar mutatul în casă nouă face parte dintre ele. Pentru a te organiza mai bine, ți-am făcut o listă cu obiectele atât de necesare într-o locuință. Cu ele, confortul îți va fi asigurat!

De când ai așteptat să te muți în casa visurilor tale, numai că, după efortul pe care l-ai depus să o găsești, acum urmează amenajarea, care-i cea mai plăcută parte. Și chiar dacă nu vei putea să ai la dispoziție tot ce ți-ai dori, cu aceste 10 piese de bază poți face primul pas în a te muta, căci vei avea minimul de confort! 

1.Pat cu o saltea de bună calitate

Da, ar fi bine să-ți iei și pat și saltea de la început pentru a-ți asigura cea mai bună odihnă. Deși, poate te gândești ca multe alte persoane că la început poți dormi doar pe saltea, nu-i o idee prea strălucită, mai ales dacă a doua zi te duci la muncă, pentru ca mai apoi să te ocupi în continuare de amenajarea locuinței. Iar cum pat tot va trebui să cumperi, de ce să nu iei în calcul de la început achiziționarea unui pat confortabil, cu o saltea de pat pe măsură? Pentru cele mai bune oferte saltele apelează la Magniflex, producător de top pe piața europeană a saltelelor. De exemplu, Silverstone este o saltea din spumă cu memorie, fermitate medie și material textil premium semnat de designerul Tonino Lamborghini. E bine de știut că toate produsele Magniflex utilizează numai materiale de cea mai bună calitate, garantând calitatea somnului.

  1. Canapea pentru living

Pentru mulți alții și canapeaua din living face parte dintre obiectele care mai pot aștepta după mutare, dar nu este chiar așa, mai ales când vii obosit de la serviciu și ai vrea să te relaxezi puțin citind, ori ascultând muzică, ori privind la televizor. Ca să nu mai vorbim de odihna binemeritată pe canapea după o zi de aranjat lucruri în casa ta nouă și frumoasă. Oricât de mult ai vrea să faci de la început, ești om și nevoia de pauze este normală, iar canapeaua îți va prinde tare bine pentru așa ceva. 

  1. Televizor

Deși există atât de multe canale de comunicare și de informare în zilele noastre, nu poți să spui că un televizor Smart nu ți-ar fi util în casa nouă. În timp ce-ți aranjezi lucrurile prin casă, el poate merge și te poate informa sau distra, după cum îl programezi.

  1. Dulap de haine

Ai grijă să-ți iei cel puțin un dulap pentru a-ți depozita hainele și obiectele de îmbrăcăminte și încălțăminte. E dezolant să te muți în casă nouă și să-ți vezi hainele și încălțările împrăștiate pe jos, în cutii sau în saci.

  1. Mașină de spălat

Este unul dintre obiectele foarte utile dintr-o casă, că doar n-o să speli cu mâna în zilele noastre cu atâtea tehnologii moderne. În plus, vei avea destule de băgat la spălat în perioada mutării când mai toate se murdăresc de praf de la transport. 

  1. Frigider

Este o altă piesă de bază dintr-o casă. Alege-l să fie performant și cu un design modern, deoarece acest obiect nu se schimbă prea des și îl cumperi să-l ai pe termen lung.

    7. Aragaz

Face parte dintre obiectele obligatorii la mutatul în casă nouă, indiferent că obișnuiești să gătești mai des sau mai rar. O cafea, un ceai sau o omletă poate face oricine și trebuie oricui, în anumite momente, când parcă n-ai mai vrea să comanzi și nici să mergi la restaurantul din colț.

  1. Accesorii de gătit și servit masa

Iar cum pentru prepararea mesei ai nevoie de accesorii pentru gătit și servit masa, nici ele nu trebuie să-ți scape din vedere. Pentru început vei avea nevoie de o cratiță pentru ciorbă, un grill, un ibric și o tigaie. Vesela nu trebuie să fie dintre cea mai scumpă, ci poate fi una obișnuită, important este să o alegi după gustul tău. 

  1. Masă și scaune de bucătărie

Nu poți lua masa pe jos, că te vei trezi cu dureri de spate, așa că achiziționează-ți o masă cu scaune pentru a te bucura în voie de mesele în familie cu cei dragi.

  1. Fier de călcat și masă de călcat

Îți sunt foarte utile pentru când ieși din casă pentru a merge la serviciu sau la diferitele tale activități. La fel ca și celelalte electrocasnice, alege-le să fie de calitate, pentru că te vei folosi de ele mai mult timp.

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!