(P) Suplimentele alimentare Macushield si Fertilovit

De unica, pe

Odată cu trecerea timpului corpul nostru suferă diverse modificări, care ne pot da batăi de cap și uneori pot duce chiar la afecțiuni mai grave. Astfel ar fi bine să ne pregătim din timp iar niște suplimente alimentare sunt întotdeauna o idee bună.

Ce este Macushield?

Una dintre problemele principale cu care se confruntă majoritatea persoanelor odată cu trecerea anilor, este slăbirea și uneori chiar pierderea vederii. Acest lucru se poate întampla și la varste mai fragede, din cauza factorilor din viața noastră de zi cu zi precum lucrul la calculator sau timpul petrecut la TV.

Tocmai pentru a preveni piederea vederii putem folosi Macushield. Acesta este un produs naturist care datorită îngredientelor sale susține protejarea ochilor și menținerea unei vederi sănătoase.

Macushield conține luteină, zeaxatină, extract de crăițe. glicerol, ceară galbenă de albine și ulei  din semințe de floarea soarelui și se găsește sub formă de capsule. Acest suplment alimentar  se poate folosi atat în cazul ochilor obosiți și a vederii încețoșate dar combate și afecțiuni mai grave precum cataracta, glaucomul sau Maladia Stargard.

Macushield este  un supliment naturist care ajută la combaterea unor factori de risc ridicații.

Tratamentul cu Macushield ne poate salva de cataractă, degenerescență maculară, retinopatie diabetică și glaucom și îmbunătățește în același timp performanțele vizuale.

Fertilovit

În viața fiecărei femei vine momentul în care își dorește să devină mamă. Însă, daca acest lucru se întamplă la o varstă mai tarzie adăugand și factori de stres din viața cotidiană, este recomandată folosirea unui tratament preventiv pentru  a nu întampina probleme.

Fertilovit este un supliment alimentar destinat în special femeilor cu varste trecute de 35 de ani și se găsește sub formă de capsule vegetale, fiind ușor de administrat.

Fertilovit deține un complex de ingrediente ce ajută la dezvoltarea intrauterină armonioasă a copilului. Formula sa conține acid folic, fier, iod, coenzima Q10, vitamina B și vitamina C.

Vitamina C ajută la creșterea imunitații, ajută la refacerea țesuturilor și împiedică infecția, în timp ce vitamina E oxigeneză țesuturile și îmbunătățește circulația sanguină.

Complexul de vitamne B combate stesul, protejează ficatul, ajută digestia, menține tonusul muscular, produce dopamină, reduce umflarea țestului și ajută la o bună asimilare a nutrienților.

Acidul folic produce și repară funcțile ADN și ARN, ajută la transportarea oxigenului și dioxidului de carbon în organism. previne malformațile congenitale neurologice și cardiace, reduce nivelul crescut al hemocisteinei și asigră protecție împotriva afecțiunilor la nivelul plămanului, esofagului, uterului, a colonului și a sistemului gastric.

Fertilofit, datorită ingredientelor sale active, a substanțelor minerale și a vitaminelor este un ajutor important atat în perioada preconceptuală cat și în sarcina timpurie și este un supliment naturist, recomandat cu încredere, femeilor ce îsi doresc să devină mame.

Simțim că ceva este în neregulă cu organismul nostru?

Fie că este vorba de semne de oboseală, dureri de cap sau probleme cu vederea, un supliment naturist potrivit poate fi o soluția, care cu siguranță nu ne va dăuna dar ne va aduce un plus de vitamine.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!