(P) Simte-te la tine acasă ca într-un hotel de 5 stele! Iată ce obiecte trebuie să ai neapărat în dormitor pentru un somn confortabil

De Unica.ro, pe

E vară și e vremea renovărilor! Dacă ai în plan să-ți reamenajezi dormitorul, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-l aranjezi cu tot confortul și luxul necesare. Așa te poți simți ca la un hotel de 5 stele în permanență, la tine acasă!

După ce ai zugrăvit și ai decorat pereții în culorile alese de tine și de cei ai casei, a venit rândul alegerii obiectelor de care te vei bucura la tine în dormitor. Uite la ce detalii trebuie să fii atentă pentru a avea parte de cel mai luxos și modern dormitor. Prietenii și rudele te vor invidia, când îți vor trece pragul!

Un pat king size cu o saltea de calitate, cea mai importantă investiție

Patul este piesa de rezistență din dormitor, ca atare, ai grijă să te asiguri că alegi un pat cu dimensiunile potrivite ție și partenerului tău. Totodată, nu face rabat de la calitate, dacă vrei să dormi ca într-un hotel de 5 stele la tine acasă. Un pat king size îți va asigura suficient spațiu pentru întoarcerile în somn, iar o saltea de pat de calitate, realizată de o firmă cu tradiție în domeniul saltelelor, cum este Magniflex, îți va da confortul necesar odihnei tale. Oferta de saltele de la Magniflex este una bogată, așa că ai de unde alege cea mai confortabilă și bună saltea pentru patul tău.

De exemplu, Armonia Dual este o saltea premium cu o fermitate medie și un design italienesc impresionant. Acest model unic deține un strat superior din Memory Foam și tehnologie Dual Core ce permite alegerea diferitelor nivele de duritate și confort unei singure saltele. Spuma cu memorie permite relaxarea mușchilor și îmbunătățește circulația sângelui. Husa antialergică cu fermoar este ușor de întreținut. Cei 2 cm de Memory Foam cresc fluxul de oxigen și elimină presiunea coloanei vertebrale. Materialul textil este moale și delicat la atingere și favorizează evaporarea rapidă umiditații.

Un dressing bine compartimentat

Și dulapul în care îți ții hainele și lenjeria sunt importante pentru un dormitor de hotel, așa că la fel trebuie să procedezi și tu la tine acasă. Ia-ți dressingul potrivit ca dimensiuni pentru camera în care amenajezi dormitorul și acordă o mare atenție felului în care este compartimentat. În acest fel, chiar dacă nu va fi un dressing uriaș, vei avea suficient spațiu de depozitare datorită sertarelor și compartimentelor din dotare.

Noptiere elegante

Lângă patul tău trebuie să se afle două noptiere elegante și de preferat, din același material ca și cadrul de la pat și dulap. Acestea vor găzdui veiozele și obiectele pe care dorești să le ai la îndemână înainte de culcare sau când te trezești.

Mai multe corpuri de iluminat

În noul tău dormitor, optează pentru mai multe corpuri de iluminat. La un hotel de 5 stele ai multe variante de lumină, pentru a-ți asigura confortul necesar. Așa că, pe lângă lustra din tavan, asigură-te că vei avea și veioze, lampadar și spoturi în tavan sau pereți, în locurile unde simți nevoia de mai multă lumină, cum ar fi de exemplu zona unde se află dressingul sau patul.

Draperii opace

Întotdeauna la un hotel de 5 stele, draperiile și perdelele sunt de cea mai bună calitate. Draperiile opace sunt cele indicate, deoarece pot transforma în noapte și cea mai însorită zi, astfel încât somnul tău să nu fie tulburat de nici o rază de lumină. Draperiile și perdelele trebuie să fie lungi, să depășească puțin podeaua și să fie din materiale de calitate, luxoase.

Perna, lenjeria de pat, tablourile – elemente de decor ce dau o stare de bine

Alege pentru dormitorul tău cele mai bune perne pentru a avea parte de cea mai bună odihnă, în intimitatea patului tău. Perna Naturacomfort de la Magniflex este o pernă ecologică din 100% Мemory Foam și fibre din lemn Lenpur. Cu o husă din fibre împletite din lemn Lenpur și un centru creat din 100% Memory Foam, acest model conferă echilibru, o senzație de moale și un mediu ecologic pentru odihnă. În același timp, Naturcomfort este ușor de întreținut datorită fermoarului. Forma clasică completează sentimentul constant de confort, iar armonia și echilibrul sunt asigurate de către cea mai calitativă Memory Foam. Folosește și câteva perne de decor printre pernele pe care dormi. Ai grijă să le asortezi cu cuvertura de pat și cu culorile alese de tine pentru dormitor. Lenjeriile de pat trebuie să fie în nuanțe deschise la culoare și de bumbac 100% satinat sau organic. Acestea, la un hotel de 5 stele sunt garanția calității.

Nu neglija nici tablourile din cameră, de preferat cu tematică din natură, precum și pozele de familie puse în rame cochete. Toate acestea îți vor da o stare de bine înainte de culcare.

(P) Simte-te la tine acasă ca într-un hotel de 5 stele! Iată ce obiecte trebuie să ai neapărat în dormitor pentru un somn confortabil

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!