(P) Odihnește-te în lux, chiar la tine-n dormitor!

De Unica.ro, pe

Nu-i așa că ți-ai dorit, măcar o dată, să recreezi acasă atmosfera unei camere de hotel de lux, cu decorațiuni, consumabile, accesorii, cu perne și saltea de firmă? Să știi că nu e imposibil. Mai ales că luxul poate fi și accesibil.

Se spune că nicăieri nu-i mai bine ca acasă. Așa și este. Doar că întotdeauna e loc de și mai bine. Și tu poți trăi ca un star, la tine acasă. Important este să fi dispus să investești în obiecte de calitate superioară. Iar dacă mai poartă și semnătura unor designeri celebri, garanția e asigurată.

Luxul înseamnă calitate și bun gust

Faptul că ai o saltea de firmă, mobilier cu design modern și fel de fel de decorațiuni scumpe care încarcă spațiul de dormit nu înseamnă că ai un dormitor de lux. Tocmai de aceea hotelurile cu multe stele ofere camere spațioase, cu decor minimalist. Materialele folosite sunt de calitate superioară, însă. Iar când vorbim despre spațiul de dormit, calitatea vine și din garanția pe viață pe care o oferă producătorii și distribuitorii la saltele și perne, spre exemplu. Cu alte cuvinte, dai un ban, dar beneficiezi o viață de ceea ce ai achiziționat.

Perne și saltea de firmă pentru confort maxim

Cei care știu să aprecieze cu adevărat luxul au auzit, cu siguranță, de nume precum Tonino Lamborghini sau Pierre Cardin. Semnăturile lor oferă garanția calității și pentru accesorii de dormit, precum perne sau saltele de lux. Cu toate acestea, prețurile sunt accesibile. Mai ales pentru cei care își doresc să investească într-un somn de calitate.

Spre exemplu, perna de lux Tonino Lamborghini este 100% din Memory Foam HD®, Tehnologia Airyform® oferă o ventilație și circulație a aerului excelente. În plus, textilele cu design de lux Tonino Lamborghini beneficiază și de tratament antibacterian. În completare, o saltea de firmă de lux precum Daytona by Tonino Lamborhini completează spațiul de dormit de vis. Este o saltea cu fermitate medie, creată prin intermediul ultimelor tehnologii.

O altă opțiune de saltea de firmă este modelul Riviera de la Pierre Cardin. Designul modern și eleganța clasică, în combinație cu fermitatea moderată, îi acordă modelului Riviera statutul de preferat al iubitorilor de lux și confort. Și un plus vine de la modelul de pernă Riviera by Pierre Cardin, care oferă o senzație plăcută de blândețe, prospețime și odihnă completă. 

(P) Odihnește-te în lux, chiar la tine-n dormitor!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!