(P) Micuții merită tot ce e mai bun – petrecerea acestora trebuie să depășească așteptările!

De Unica.ro, pe

Având în vedere rapiditatea cu care copiii se plictisesc de un lucru, o petrecere în cinstea lor trebuie să fie cât mai dinamică și cu cât mai multe momente diversificate posibil. E câteodată un lucru extrem de greu pentru părinți să organizeze petrecerea micuților lor – au nevoie de o minte ageră ce să conceapă un plan bine pus la punct pentru a putea oferi copiilor doar momente inedite, în care atenția să le fie acaparată total.

Pentru momente cu totul și cu totul inedite, Paradisul Personajelor este aliatul părinților. Din cadrul site-ului https://paradisulpersonajelor.ro/, părinții pot prelua informații despre momentele pline de emoție pe care aceștia le pot crea în cadrul petrecerii. Formată dintr-un colectiv vesel, voios, echipa Paradisul Personajelor se clasează pe un loc admirabil în topul preferințelor părinților care vor să organizeze o petrecere de vis pentru copilașii lor.

Importanța prezenței ursitoarelor în cadrul petrecerilor de botez

Ursitoarele au aparut încă din cele mai vechi timpuri și se spune despre ele cum că ar trăi veșnic. Menirea lor este de a prezice viitorul copiilor care, de fiecare dată, este și va fi unul încărcat cu succes. 

Pentru proaspeții părinți, o petrecere de botez nu va fi completă fără apariția ursitoarelor. Lumea de basm în care pășesc atât părinții, cât și invitații pe tot parcursul momentului este ceea ce va face petrecerea de botez să fie una unică. Din pasiunea pentru tot ceea ce fac, ursitoarele de la Paradisul Personajelor garantează un spectacol de neuitat și o mulțime de surprize ce vor depăși așteptările invitaților. 

Pentru a putea înțelege fiecare în ce constă momentul acestora, actorii principali din cadrul momentului sunt:

  • Îngerașul – cel ce îl va veghea pe copilaș, dar și pe fericiții părinți 
  • Zâna iubirii – prin puterea cu care este înzestrată, îi va ursi acestuia o viață încărcată de iubire
  • Zâna norocului – pentru că doar cu un strop de noroc, totul merge ca pe roate în viață, aceasta va fi ca o sursă de inspirație pentru viitorul celui mic
  • Zâna înțelepciunii – micuțul are nevoie ca pe parcursul vieții să ia doar decizii ințelepte, guvernate de firul gândirii 
  • Ursitoarea cea rea – în ciuda reputației sale, se va observa pe tot parcursul momentul că aceasta nu este chiar așa rea cum pare. Cu siguranță va aduce zâmbetul pe buzele tuturor invitațiilor prin nota ei umoristică și atitudinea imprevizibilă.

Întalnirea magică dintre copilași si personajele mult îndrăgite

Atât pentru copii, cât și pentru cei mari, personajele Disney sunt și au fost o încântare. Paradisul Personajelor le poate aduce în cadrul fiecărei petreceri. E o surpriză deosebită ca acestea să participe la petrecerea celui mic. Joculețele și diferitele activități pe care personajele le vor realiza împreună cu cei mici cu siguranță vor fi o încântare. Copilașii vor intra în lumea de basm contemplată de personajele energice și mereu vesele. Monotonia și plictiseala nu își vor face apariția cu ajutorul mascotelor.

Totodată, aceștia au posibilitatea de a deveni chiar ei personaje de poveste. Costumele pentru cei mici sunt alegerea perfectă pentru ca aceștia să se simtă exact ca personajul lor preferat. 

Distracția va fi în toi și prin intermediul pachetului crazy hair. Coafurile trăznite și diversele culori pe părul acestora vor stârni amuzamentul. Sumedenia de moduri în care vor căpăta un look haios îi va captiva întru-totul.

O altă surpriză splendidă și de impact în cadrul oricărei petreceri este Piniata! Aceasta va întruchipa personajul preferat și va fi umplută cu confetti, jeleuri și bomboane. Veselia copilașilor va atinge cote maxime datorită acestei activități pe care toti o îndrăgesc. 

Mașina cu bule este și ea nelipsită din cadrul oricărei petreceri pentru stropul de dinamism pe care îl aduce. Copii vor păși într-un cadru unic, de basm prin intermediul diferitelor culori ale bulelor. Va fi o încântare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, iar goana dupa prinderea bulelor în mână va fi sigură, o activitate competitivă!

Totodată, atelierul de creație este modul distractiv și educativ totodată, ce este mereu bine primit de fiecare copilaș în cadrul oricărei petreceri. Micuții își vor antrena imaginația, dar și spiritul practic, iar rezultatele vor fi creații care mai de care mai încântătoare.

Pentru cei ce doresc să afle și mai multe detalii decât cele enunțate anterior, pot accesa site-ul echipei – paradisulpersonajelor.ro. Acolo pot afla informații privind pretul fiecărui program în parte și pot cere totodata, și o ofertă.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!